Skip to main content

Tu ai ajuns într-un punct în viață în care poți să îți îndeplinești nevoile de autorealizare și dezvoltare personală?
Și dacă ești aici de ce să nu începi să împărtășești cu cei care nu au ajuns încă aici și care se luptă pentru îndeplinirea nevoilor bazale, din experiența ta?

Prin campania #CurajulNUareGEN ne dorim să atragem lângă noi cât mai mulți oameni care au CURAJUL de a schimba lumea, oameni care vor sa ofere din experiența lor și tinerilor.

 • 1 din 3 copii se simte trist, furios sau rușinat
 • 1 din 3 se simte obosit
 • 1 din 10 are un membru al familiei bolnav
 • 1 din 4 tocmai a fost jignit de cineva

Din 2017 de când am început să vorbim cu tinerii din liceele tehnologice ne-am dat seama că acești tineri sunt minunați, sunt inteligenți, sunt buni la suflet, însă au trăit într-un mediu în care educația nu a fost pe primul loc și mulți dintre ei au trăit o viață pe care noi am avut norocul să nu o trăim sau dacă am trăit-o a durat foarte mult să ne vindecăm, deși am fi putut să o facem mai repede dacă aveam lângă noi persoanele potrivite.

Vrem ca alături de tine să învățăm tinerii cum să spună cu tărie lucrurile în care cred, să se cunoască pe ei înșiși, să își aleagă un vis aproape de sufletul lor în care să creadă și pe care să îl realizeze. Și visul lor nu se poate îndeplini fără să știe ce vor, fără să depună efort în acea direcție, fără să aibă curajul și fără ca TU să îi sprijini.

Haideți SĂ DONĂM o parte DIN TIMPUL, ENERGIA ȘI RESURSELE NOASTRE, pentru că fiecare donație pe care o facem VA SCHIMBA VIAȚA UNUI TÂNĂR, care la rândul lui va schimba viața a cel puțin unui alt tânăr și uite așa vom crește COMUNITĂȚI ECHILIBRATE.

Credem că ai ceva de oferit și atunci de ce să păstrezi doar pentru tine și să nu oferi și altora?

Dacă și tu vrei să te înconjori de oameni AUTENTICI, care au respect față de visurile lor și ale altora, care își privesc semenii cu empatie, IMPLICĂ-TE.

Îndemnul campaniei #CurajulNUareGEN este să fim sinceri unii cu alții începând de astăzi, să nu jucăm un rol, să ne gândim cum putem aduce un IMPACT REAL în viața noastră și a celor din jur, să facem ceva CONCRET, având și dând CURAJ.

 • readucem sclipirea în ochii tinerilor și zâmbetul din copilăria timpurie;
 • creștem stima de sine, motivația, voința;
 • creștem inteligența emoțională și nivelul de empatie;
 • diminuăm numărul situațiilor conflictuale;
 • identificăm valori personale;
 • identificăm punctele slabe și punctele tari și le transformăm. Pe cele slabe le transformăm în puncte tari, pe cele tari le punem în valoare;
 • identificăm ce își doresc tinerii cu adevărat, dar nu îndrăznesc să spună cu voce tare;
 • creăm o comunitate de susținere și un spațiu sigur;
 • creștem oameni echilibrați.

În ultima vreme am întâlnit mulți tineri din liceele tehnologice, care ne-au inspirat. Fiecare discuție, fiecare activitate cu ei este o provocare și o dependență în același timp, pentru că este atât de plăcut SĂ FACI BINE.

TINERII DIN LICEELE TEHNOLOGICE NU SUNT PROȘTI, tinerii din liceele tehnologice au nevoie de tine să îi ajuți să aibă curajul să își privească visul în față, pentru că mulți dintre acești tineri nu reușesc să spună care este calitatea lor, dar pot să îți facă instant o listă cu defectele, pentru că acestea sunt cele pe care le aud zilnic de la ceilalți.

Încă de la înființare, Asociația GO-AHEAD are ca obiectiv  să aducă emoția și curajul în școli.
Am lucrat în ultimii 5 ani cu peste 5000 de beneficiari: profesori, părinți și tineri prin programe de formare, coaching și dezvoltare personală.
Până în 2030 dorim să ajungem în toate liceele tehnologice din România (Harta Învățământului Profesional și Tehnic din România meserii.ro).
Ce vrem să facem? Un program de dezvoltare personală de cel puțin 1 an, cel mai bun an, cu elevii și profesorii, însoțit de crearea unui spațiu în cadrul liceului, noi îi spunem spațiu sigur și prietenos, cu resurse și cărți de dezvoltare personală.

Dacă și tu ai avea ocazia să faci ceva pentru copilul tău sau pentru viitorii tăi copii, pentru tine, pentru comunitate. Ai face-o?
Haideți să fim INTELIGENȚI și nu ignoranți, CURAJOȘI și nu crispați, SĂ PORNIM și să nu facem mai întâi o pauză.

Dacă vrei ca ceva să se schimbe și TU să faci parte din schimbare.

Îți mulțumim în numele tinerilor.

Articole si comunicate

TU AI CURAJUL SĂ DONEZI?