Skip to main content
Președinte

Alexandra Bălșeanu

”Haideți să contribuim împreună la viitorul României! Avem nevoie de încredere și echilibru, de profesionalism și seriozitate pentru că EDUCAȚIA ESTE CEA MAI PUTERNICĂ ARMĂ PE CARE NOI O PUTEM FOLOSI PENTRU A SCHIMBA LUMEA”
Vicepreședinte

Adeline Duca

Particip constant, aș putea spune chiar săptămânal, la activități de dezvoltare personală și autocunoaștere. Cred că acest proces este esențial pentru fiecare persoană. Este important să ne urmăm obiectivele personale și profesionale în cunoștință de cauză și în acord cu valorile proprii, să facem lucrurile cu pasiune și să luptăm pentru lucrurile în care credem. Îmi place foarte mult să lucrez cu tinerii și să lupt pentru drepturile lor.
Director Operațional

Georgiana Tudora

Georgiana are 12 ani de experiență în mediul non-profit și în implementarea de proiecte în domeniul educațional, fiind pasionată în special de cele dedicate îmbunătățirii accesului la educație de calitate pentru grupuri dezavantajate.

,,Consider că, alături de accesul necondiționat la educație de calitate, programele de consiliere și dezvoltare personală sunt elemente care contribuie atât la dezvoltarea armonioasă a elevilor, cât și la cea a comunităților din care ei fac parte.”

Manager de proiect

Ilinca Georgescu

Îmi doresc să îi fac și pe alții să înțeleagă eficacitatea utilizării tehnologiei în viețile noastre. Mă pasionează utilizarea tehnologiei în scopul eficientizării și atingerii potențialului maxim.
Manager de proiect

Mari Cajvan

Mari Cajvan, manager proiect, cu o experiență de peste 10 în consultanță și management de proiecte/programe finanțate din fonduri externe nerambursabile.

„Cred în schimbare și în șanse care schimbă vieți într-o măsură mai mare sau mai mică. Îmi doresc să mă implic în proiecte și să contribui la inițiative ce pot conduce la schimbări în bine pentru noi toți, dar mai ales pentru cei aflați în situații vulnerabile.’’

Sociolog

Corina Andrei

Corina Andrei este sociolog, doctor în științe politice, cu o vastă experiență în elaborarea studiilor și analizelor în educație, piața muncii, egalitate de gen și cetățenie activă.

„Cred cu tărie că schimbarea vine din noi, iar fiecare copil are dreptul la educație, înțelegere și șanse, deoarece doar așa poate să depășească limitele mediului din care provine și poate deveni cea mai bună variantă a lui. Fiecare proiect implementat cu suflet poate reprezenta o șansă pentru copii și tineri și mai ales pentru cei cărora contextul socio-economic le-a îngrădit dezvoltarea.”

Expert consiliere și orientare/Coach

Adriana Țuluca

Adriana are o experiență de peste 10 ani în domeniul Educației, iar de-a lungul timpului a creat și livrat mai multe cursuri și programe de dezvoltare personală, avand o abordare dedicată și creativă.

,,Programele de dezvoltare personala și consiliere, care ar trebui să însoțească elevul de la nivelul de grădiniță și cel putin până la terminarea liceului, reprezintă soluția pentru a avea o viitoare societate echilibrată emoțional, productivă și cu o perspectivă optimistă asupra vieții.’’

Asistent de proiect

Oana Toma

În timpul studiilor de licență, prima experiență profesională a Oanei fost participarea la un internship în cadrul Camerei Deputaților (Comisia pentru Politică Externă), unde a avut oportunitatea de a avea o înțelegere comprehensivă în legătură cu evoluțiile europene, dar și față de cele cu specific internațional.

,,Îmi place să cred că oricine își poate atinge visurile dacă crede cu tărie în ele. Doresc să îi ajut și pe ceilalți să își identifice resursele de care nu știau că dispun pentru a le arăta faptul că nimic nu este imposibil.’’

Expert comunicare

Delian Mocanu

Delian a dobândit experiență în social media și în redactarea de articole și interviuri încă din facultate, în ultimul timp concentrându-se pe partea de marketing și comunicare aplicată mediului nonprofit.

,,Îmi doresc să îi ajut pe cei aflați în situații vulnerabile să cunoască fericirea și să zâmbească. Îmi doresc să îi ajut pe cei mai puțin norocoși să realizeze că înăuntrul lor există curajul de a-și îndeplini cele mai înalte visuri și de a-și schimba viața în bine.”