Skip to main content

DEVINO FUNDRAISER

Devino Fundraiser pe Galantom și susține misiunea asociației noastre!

Devino Fundraiser și ajută-ne să creăm o comunitate de susținere în jurul tinerilor și un cadru sigur în care ei să se poată exprima fără teamă, unde să le fie înțelese și validate emoțiile.

Ne dorim ca până în anul 2030 să oferim programe integrate de dezvoltare personală și activități de consiliere individuală în liceele tehnologice din România, centrate pe dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor și cadrelor didactice.

OBȚINE DONAȚII

Ce este un Fundraiser?

Fundraiser-ul este cel care derulează diverse activități cu scopul de a obține donații, care mai apoi să sprijine diferite acțiuni. Fundraiser-ul este persoana care se implică în campanii de strângere de fonduri și în promovarea cauzei pentru care militează.

În cadrul Asociației GO-AHEAD te vei putea implica în campaniile de fundraising de pe Galantom, unde poți susține alături de noi diverse proiecte care au drept scop implementarea programelor de dezvoltare personală în liceele tehnologice din România.

Le suntem alături celor aflați în situații vulnerabile, celor care au uitat să zâmbească și celor care se confruntă cu diverse probleme, precum depresie și anxietate.

Susține îmbunătățirea calității vieții elevilor din liceele tehnologice!

Află ce facem pe Galantom