Donează Acum
Skip to main content

TU AI CURAJUL SĂ DONEZI?

Tu ai ajuns într-un punct în viață în care poți să îți îndeplinești nevoile de autorealizare și dezvoltare personală?

Și dacă ești aici de ce să nu începi să împărtășești cu cei care nu au ajuns încă aici și care se luptă pentru îndeplinirea nevoilor bazale, din experiența ta?

Prin campania #CurajulNUareGEN ne dorim să atragem lângă noi cât mai mulți oameni care au CURAJUL de a schimba lumea, oameni care vor sa ofere din experiența lor și tinerilor.

Transfer Bancar

GO-AHEAD promovează dezvoltarea individuală printr-o abordare terapeutică inovatoare, ajutându-i pe oameni să-și atingă potențialul maxim.

Citește detalii

Direcționează 3,5%

În centrul misiunii GO-AHEAD se află educația, oferind programe de formare de calitate superioară pentru a transforma paradigma actuală a învățării.

Citește detalii

Direcționează 20%

GO-AHEAD susține arta afirmativă, folosind-o ca instrument de expresie și auto-descoperire pentru cei care participă la programele lor.

Citește detalii

Charity Shop

Echipa de specialiști de la GO-AHEAD oferă consiliere personalizată, ghidând indivizii prin provocările vieții lor și susținându-i în călătoria lor.

Citește detalii

Dăruiește-ți ziua de naștere

GO-AHEAD îi însoțește pe participanți într-un proces de auto-cunoaștere și dezvoltare, facilitând atingerea obiectivelor lor personale.

Citește detalii

Donează prin SMS

Tinerii din liceele tehnologice au nevoie de tine să îi ajuți să aibă curajul să își privească visul în față.

Citește detalii

Benevity

Întreabă și află dacă compania la care lucrezi este înscrisă pe Benevity, iar mai apoi vei putea dona pentru Asociația GO-AHEAD prin această platformă

Citește detalii
Share