Skip to main content

AJUTĂ TINERII ELEVI

Devino ambasador!

Devino ambasador și ajută-i pe tinerii elevi din liceele tehnologice care se confruntă cu probleme greu de gestionat pentru vârsta la care se află să învețe să zâmbească din nou și să facă față circumstanțelor dificile ale vieții.

Acești tineri se confruntă cu anxietate, depresie, bullying, criza de identitate și nu beneficiază de programe de dezvoltare personală și consiliere. Din nefericire, neavând pe nimeni care să îi sprijine, aceștia pot ajunge la devianță, trasee profesionale nepotrivite, relații toxice și în multe alte situații și contexte greu de gestionat pentru un adolescent care uneori nu are nici măcar sprijinul familiei.

Dacă îți dorești să devii ambasador contactează-ne pe e-mail sau pe rețelele noastre de socializare!

Contact

Ambasadorii noștri

regizor, film, ambasador
Ambasador

Tedy Necula

Tedy Necula este regizor și producător de filme și reclame inspiraționale.
Abordarea lui este una unică, iar prin modul în care transpune pe ecrane emoții și povești reușește să-i motiveze și să-i inspire pe cei din jur să aibă curajul de a-și atinge cele mai înalte visuri.
„GO-AHEAD și eu, avem aceeași misiune. Să inspirăm o lume și să dăm curaj, încredere în tineri. Iubesc proiectele noastre comune.”
ambasador, mentor, coach
Ambasador

Raluca Andrenacci

Raluca Andrenacci este coach certificat și mentor cu o experiență de peste 20 de ani în diverse domenii precum antreprenoriat, media, publicitate, dezvoltare imobiliară, construcții și HoReCa.
Oferă programe personalizate de mentorat axate pe motivație și acțiune pentru a-i ajuta pe ceilalți să își valorifice abilitățile și să își atingă potențialul la maximum.
,,Încurajez dezvoltarea abilităților și competențelor necesare pentru reușita personală și profesională a tinerilor, inclusive prin sprijinirea programelor extracurriculare, a orientării în carieră și a mentoratului.”
Ambasador

Georgiana Tănase

Georgiana are o pasiune profundă față de înțelegerea comportamentelor copiilor și adolescenților, concentrându-se pe importanța accentuării laturii psihologice a acestora în timpul programului școlar.

Datorită iubirii sincere față de domeniul său, a lansat și podcast-ul ”Fabrica de Emoții” pe YouTube, unde abordează diverse probleme legate de înțelegerea comportamentului copiilor, dezvoltarea personală și integrarea educației în contextul autismului.

Din anul 2017 și până acum ne-a susținut și s-a alăturat demersurilor noastre, iar astăzi ne exprimăm mulțumirea și bucuria pentru faptul că își continuă drumul alături de noi, de acum în calitate de ambasador.

ambasador, consilier, profesor, psiholog
Ambasador

Ariadna Georgescu

Ariadna Constantina Georgescu este profesor consilier şcolar de peste 17 ani, cu formare în psihoterapie integrativă și alte formări în specialitate.

„Într-o lume în care schimbarea ne forțează să ne adaptam permanent, dezvoltarea personală a tinerilor este un proces transformativ de maturizare continuă, care își propune valorificarea potențialului individual în cea mai bună versiune posibilă.

Dezvoltarea personală îi ajută pe elevi să se conecteze la sinele lor, să descopere resurse valoroase de care nu știau că dispun și să găsească în interiorul lor ceea ce caută în continuu în afara lor.”

ambasador, coach, mentor
Ambasador

Alexandra Cozac

Sunt Alexandra Cozac, creatorul brandului Lady Cozac. Misiunea mea este să ofer un spațiu sigur de exprimare în care cele mai îndrăznețe visuri pe care le avem să iasă la suprafață.

Creez plannere, structuri de organizare prin care să ne vedem cu claritate provocările și astfel, să găsim cele mai bune variante de a le depăși.

Am creat colecția de plannere #365NewDays pentru adulți și mi-am adus contribuția la crearea unui instrument de dezvoltare pentru copii și adolescenți - „Caietul Viitorului meu” by Ștefan Mandachi.

ambasador, business, comunitate
Ambasador

Adrian Călin

Am absolvit, în 2001, Secția de Pedagogie din cadrul Facultății de Economie Generală din cardul ASE, dar am lucrat pe toată perioada facultății. Am fost de la paznic temporar la diverse expoziții, la merchandiser, de la lucrător în benzinărie la vânzător de mărțișoare în Piața Romană.

În ultimul an de facultate am devenit tester pentru programe e-learning, mai apoi creator de conținut, după care am început propriul business în acest domeniu. Astăzi sunt acționar la The e-Learning Company, firmă care deține Docentix.

Am doi copii adolescenți pe care i-am pregătit la matematică pentru Evaluarea Națională (n-au făcut meditație cu altcineva la această materie) și mi-am dat seama că încă știu să fiu un bun profesor (meseria pentru care m-am pregătit în facultate).

Citesc, călătoresc și lenevesc ori de câte ori am ocazia (perioada în care lenevesc este cea mai fructuoasă din punct de vedere al ideilor).

Am fost 5 ani Judge și Judge Advisor, voluntar, pentru competiția First Tech Challenge, particip la diverse activități care implică viața comunității.

ambasador, coach, coaching, consiliere
Ambasador

Patricia Gogoașă

Având peste 15 ani de experiență în diferite domenii precum Educație, Vânzări, Resurse umane, Training și Coordonare și Implementare proiecte pe fonduri europene, am acumulat o bogată expertiză profesională.

Din anul 2016 și până în prezent am condus peste 1000 de sesiuni de coaching 1:1 și de grup.

În 2022, am fondat Empowerment Academy, o Academie Educațională care are ca scop împuternicirea oamenilor pentru a fi Lideri în viețile lor.

În prezent mă concentrez pe lansarea unui proiect inovativ axat pe Dezvoltarea Personală și Emoțională a copiilor și tinerilor din mediul rural, prin intermediul practicării artelor marțiale.

mentor, coach, leadership, supervisor
Ambasador

Oana Niculae

Sprijin liderii să-și dezvolte identitatea de lider astfel încât să poată genera echipe puternice și afaceri de succes, inteligente și adaptabile.

Într-o dorință constantă de contribuție și de îmbunătățire a calității industriei de coaching, susțin în paralel și tranziția profesioniștilor în coaching într-o călătorie plină și bogată încă de la primul pas al formării până la nivelul de expert, într-un mod în care aceștia își pot defini și monetiza identitatea profesională.

Leadership coach & supervisor * Coaching mentor & supervisor *
Business mentor for business owners and coaches

coach, mentor, leadership
Ambasador

Andreea Gheorghiță

Andreea Gheorghiță este coach certificat și mentor pentru dezvoltarea abilităților de leadership în organizații multinaționale din industrii diverse și coach pentru dezvoltare în carieră.

Din aceste roluri, asistă clienții să își alinieze aspirațiile cu cele ale sistemului din care fac parte și într-un mod colaborativ să își crească performanța și impactul.

Trecând ea însăși prin doua tranziții importante în carieră, misiunea ei este să ajute acele persoane care simt o lipsă de sens în munca lor și vor să își optimizeze viața profesională, să își schimbe mentalitatea și să gândească în mod creativ felul în care își desenează harta ideală a carierei lor.

psiholog, consilier, antreprenor
Ambasador

Gina-Ioana Butiuc

Gina-Ioana Butiuc este psiholog, consilier școlar și antreprenor, având 12 ani experiență ca și cadru didactic și 30 de ani de experiență antreprenorială în design, marketing, media și PR.

În calitate de psiholog și consilier școlar se concentrează pe dezvoltarea socio-emoțională atât pentru copii, cât și pentru adulți, punând un accent deosebit pe promovarea activității de consiliere psihologică în context educațional și familial.

Își dedică eforturile pentru a promova incluziunea socială și egalitatea de șanse în educație, contribuind astfel la crearea unui mediu educațional mai echitabil
și mai empatic.

Mădălina Zaharia, Asociația GO-AHEAD, ambasador, educație, coach, ONG
Ambasador

Mădălina Zaharia

Cu peste 20 de ani de experiență în leadership, coaching și consultanță, Mădălina aduce o multitudine de perspective pentru a facilita schimbări pozitive în viața clienților ei.

Începând cu 2012 a co-fondat un ONG prin care a conceput și implementat proiecte de dezvoltare a carierei și de educație non-formală pentru copii, adolescenți și adulți.

În rolul ei de consilier în carieră, coach certificat și mentor, Mădălina dorește să îi sprijine pe copiii și tinerii cu care interacționează să își descopere super-puterile, să-i învețe să creadă în ei înșiși și în ceea ce pot face în viață, să prindă curajul să exploreze și să experimenteze.

Mădălina este motivată de reușita celor cu care lucrează de a-și construi și a se bucura de propriul drum în muncă și viață – de a-și crea o viață productivă, plină de semnificație, mulțumire și o carieră construită în jurul intereselor și valorilor lor.

Ce face un ambasador GO-AHEAD?

Promovează cauza Asociației GO-AHEAD

În calitate de ambasador vei putea promova cauza căreia te alături, mobilizând cât mai mulți oameni să înțeleagă nevoia tinerilor de dezvoltare personală și consiliere.

Te implici în campaniile noastre online

Te vei putea implica în promovarea campaniilor pe care le derulăm în social media.

Campania #CurajulNUareGEN

Campania AutoportretDeProfesor

Devii reprezentant pentru cauza noastră

În calitate de ambasador vei putea participa la realizarea de materiale tip foto și video pentru a discuta despre importanța consilierii și dezvoltării personale a elevilor aflați în situații vulnerabile.

Participi la interviuri

Participi la interviuri care vor fi publicate pe portalul nostru de dezvoltare personală https://dezvoltare-personala.org/, cu scopul de a pune la dispoziția oamenilor resurse gratuite prin care să poată învăța cum să gestioneze diferite situații în care aceștia se află.

Întâlniri de comunitate

Vei lua parte la întâlnirile de comunitate organizate cu elevii din liceele tehnologice.

Speaker evenimente

Vei putea participa ca speaker la evenimentele și conferințele pe care le organizăm.

Participă la workshop-uri și webinare

Susții diferite ateliere online pentru a veni în sprijinul promovării misiunii asociației noastre.