Skip to main content

Dispozitii generale:

Prin prezenta se stabilesc condițiile de vânzare ale produselor din magazinul on-line https://shop.go-ahead.ro/ aflat în proprietatea Asociației GO-AHEAD, CUI 38075655, asociație legal înființată conform legilor romane, cu datele:

Asociația GO-AHEAD
CUI 38075655
Str. Stefan cel Mare nr 46, Tunari, Ilfov
Tel:+40 747 269 737 / +40 724 728 131
E-mail: shop@go-ahead.ro

Utilizarea acestui site, respectiv înregistrarea unei comenzi, impune acceptarea termenilor şi condițiilor prezentate. Pentru a utiliza în cele mai bune condiții site-ul, recomandăm citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor. Rezervăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără nicio notificare în prealabil.

Produsele:

Dovada plății este transmisă în format electronic la adresa de e-mail furnizată de către client la plasarea unei comenzi, conform cu legislația în vigoare.

Produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil. În situația în care produsele dorite nu se mai regăsesc în oferta prezentată de Asociația GO-AHEAD pe Charity Shop, ne rezervăm dreptul de a nu livra comenzile, prin informarea scrisă a clientului.

Modul de expunere al produselor publicate pe site reprezintă o sugestie de prezentare, produsele livrate pot diferi ușor de modul de prezentare (ușoare diferențe legate de culoare, aspect). Nu oferim garanție, în afară de cele prevăzute de legislația în vigoare referitor la informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site şi potrivirea lor pentru un anumit scop.

Menționăm faptul că la prețul produselor se adaugă taxă de livrare.

Drepturi de autor:

Imaginile, conținutul, descrierile, denumirile sunt proprietatea personală a Asociației GO-AHEAD sau a colaboratorilor, ori a furnizorilor noștri.

Este strict interzisă vânzarea, descărcarea, modificarea sau preluarea și reproducerea lor cu scop comercial sau caritabil.

Denumirea site-ului, elementele de identitate vizuală, semnele grafice sunt proprietatea personală a Asociației GO-AHEAD. Acestea nu se pot folosi, prelua, modifica fără acordul scris al proprietarului.

În cazul în care se dorește semnalarea încălcării drepturilor de autor scrieți-ne pe shop@go-ahead.ro

Conciliere internă gratuită: 

În situația în care întâmpinați probleme referitoare la o comandă vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail shop@go-ahead.ro  sau la telefon +40 747 269 737 / +40 724 728 131

Politica de livrare și expediere

  • Comanda pentru articolele achiziționate online, va fi procesată în termen de 2-10 zile lucrătoare de la data achiziției și va fi trimisă clientului prin FAN Courier. După plasarea comenzii veți primi un e-mail cu dovada plății în format electronic.

În situația în care optezi pentru expedierea comenzii în ore sau zile preferențiale, te rugăm să menționezi toate acestea înaintea finalizării comenzii, la rubrica obsevații.

Cerințele suplimentare se vor respecta în funcție de disponibilitatea, dar şi de programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor are loc doar în limita stocului disponibil, iar în situația în care nu dispunem de produsul dorit pe stoc, ne rezervam dreptul de a nu livra comenzile, prin informarea scrisă a clientului.

Ne rezervăm dreptul de a expedia comanda doar cu plata efectuată în avans.

Taxa de curierat este:

Valoarea comenzii Curierat
comenzile intre 0-500 RON 20 RON
comenzile peste 500 RON Gratuit

Modalități de plată:

Online – plata se poate face online, cu cardul

Politica de retur:

Politica de rambursare și returnare 

În cazul în care se dorește efectuarea unui retur, produsul returnat trebuie să ajungă la punctul de lucru al Asociației GO-AHEAD, aflat la adresa Sf. Elefterie nr. 27, sector 5, București, în termen de maximum 14 zile calendaristice de la momentul primirii coletului.

Solicităm comunicarea intenției de a fi înlocuite produsele sau de a primi banii înapoi. Înlocuirea produselor se va face în limita stocului de care dispunem la acel moment.

După primirea produselor returnate și verificarea acestora, îți vom expedia schimbul de produse. Pentru re-expedierea prin curier se va percepe încă o taxa de transport.

Dacă dorești returul banilor, aceștia vor fi rambursate în termen de 7 de zile conform Ordonantei de urgenta 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, prin virament bancar în contul clientului.

Iți vom rambursa integral contravaloarea produsului și costurile de livrare, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ai ales alta modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi. Beneficiile obținute în urma comenzii vor fi automat anulate, dacă, în urma returului nu se mai indeplinesc condițiile de acordare a acestora.

De asemenea cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de catre client.

  • Returnările sunt acceptate de către noi în termen de 14 zile și nu necesită motivația acestora
  • Retururile întârziate nu vor fi acceptate
  • Articolele trebuie să fie returnate în starea în care au fost primite și trebuie să aibă atașat ambalajul original deteriorat (cutie, plic, folie protectoare, ambalajele etc.)
  • Dovada plății în format fizic trebuie să fie inclusă împreună cu articolele returnate
  • În cazul în care articolele returnate sunt deteriorate prin orice mijloace, banii nu vor fi restituiți (pătate de machiaj, bronz fals, pete, mirosuri etc. nu vor fi rambursate)
  • Articolele pot fi returnate prin poștă/curier de către client
  • Pentru articolele returnate prin poștă/curier, taxa poștală va fi suportată de către expeditor
  • Nu suntem responsabili de suportarea costurilor aferente returnării produselor de către clienți.

Garanția produselor: 

Garanția produselor comercializate de Asociația GO-AHEAD este în conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificările ulterioare, si legea nr 449/2003, respectiv 30 de zile calendaristice.

Vă rugăm să respectați instrucțiunile de utilizare. În situația nerespectării instrucțiunilor de utilizare se va pierde dreptul referitor la garanție.Vă rugăm să păstrați dovada plății primită pentru a putea dovedi achiziționarea produsului pentru care solicitați garanția.

Acest magazin online respectă garanția legală referitoare la conformitatea produselor sau “Garanțiile comerciale nu afectează garanția legală privind conformitatea produsului” conform Legii 449/2003.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor:

Este dreptul tău să-ți expui opinia referitoare la bunurile ori serviciile pe care Asociația GO-AHEAD le comercializează. În acest sens ai opțiunea de a contacta Protecția consumatorului la: tel: +40 21 9551, ori consulta https://anpc.ro/contact/.

Date cu caracter personal:

La data de 28 decembrie 2015 a intrat în vigoare Decizia nr. 200/2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii, emisă de preşedintele Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal şi publicată în Monitorul Oficial nr. 969 din 28 decembrie 2015.

Această decizie a fost emisă în temeiul prevederilor art. 22 alin. (9) din Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, conform cărora autoritatea de supraveghere poate stabili şi cazuri în care notificarea nu este necesară.

Având în vedere necesitatea asigurării unei protecţii eficiente a drepturilor persoanelor ale căror date cu caracter personal sunt supuse prelucrării, în special în cazul anumitor operaţiuni de prelucrare care prezintă riscuri pentru drepturile şi libertăţile persoanelor fizice, prin această reglementare Autoritatea de supraveghere a stabilit situaţiile în care se menţine în sarcina operatorilor obligaţia de notificare raportat la natura datelor prelucrate, scopul prelucrării, la categoriile de persoane vizate sau la mecanismele utilizate pentru prelucrarea datelor.