Skip to main content

FII VOCEA TINERILOR

Devino influencer!

Devino influencer și ajută-ne să construim o comunitate în care tinerii să se simtă ascultați, înțeleși și validați. 

Ne dorim să creăm o comunitate de susținere în care să oferim tinerilor acces la dezvoltare socio-emoțională și consiliere, înțelegere și sprijin pentru gestionarea circumstanțelor dificile ale vieții, pentru ca ei să își poată atinge potențialul la maximum și să devină oameni conștienți de propriile resurse și abilități.

Prin implicarea ta, vei avea ocazia să contribui la cauzele noastre și să aduci schimbări pozitive în viețile celor care au nevoie.

Oferim acces la resurse și instrumente pentru a te ajuta să-ți sporești influența în comunitate, dar și pentru ca mesajul tău să ajungă la cât mai multe persoane.  

Te vei alătura unei comunități unite de oameni care împărtășesc aceleași valori și aspirații, gata să se susțină reciproc la fiecare pas.

Dacă îți dorești să devii influencer contactează-ne pe e-mail sau pe rețelele noastre de socializare!

Contact
influencer, social media, comunitate

Influencerii noștri

elev, comunitate, consiliere, influencer, educație
Influencer

Andreea Pricop Dodiță

Iubește ca să fii iubit, respectă ca să fii respectat, și cel mai important, trăiește viața ca și cum mâine ar fi ultima zi!

Mă numesc Andreea, sunt o fată simplă care a crescut la țară, a călătorit mult și a locuit în străinătate la un moment dat.

De-a lungul timpului am trecut prin situații care m-au maturizat și m-au făcut să înțeleg anumite lucruri pe care poate nu le-aș fi înțeles înainte.

M-am alăturat misiunii GO-AHEAD pentru că doresc ca toți adolescenții să fie înțeleși, să se înțeleagă pe ei înșiși și să simtă că au pe cineva alături.

Cu această echipă frumoasă am reușit să mă descopăr mai mult și să am mai multă încredere în mine, realizând că „negrul” nu-i atât de „negru” pe cât cred eu.

Mulți m-au întrebat ce aș face dacă soarele nu ar răsări pe strada mea. Răspunsul meu a fost acela că mă mut pe altă stradă.

Mereu trebuie să vedem curcubeul de după ploaie și partea plină a paharului, chiar dacă uneori pare imposibil.

Ce vei face în calitate de influencer?

Promovează cauza Asociației GO-AHEAD

Vei putea promova cauza căreia te alături, mobilizând cât mai mulți oameni să înțeleagă nevoia tinerilor de dezvoltare socio-emoțională și consiliere

Te implici în campaniile noastre online

Te vei putea implica în promovarea campaniilor pe care le derulăm în social media

Conținut pentru social media

Vei lua parte la întâlnirile de comunitate organizate cu elevii din liceele tehnologice

Devii vocea tinerilor

Vei fi cel care reprezintă tinerii în legătură cu problemele și necesitățile acestora