Skip to main content

3,5% din impozitul pe venit pentru 

  • 1 din 3 elevi care se simte trist
  • 1 din 10 elevi care are un membru al familiei bolnav
  • elevii care se luptă cu depresia și anxietatea

Prin susținerea Asociației GO-AHEAD garantăm transparența informațiilor cu privire la investirea acestei sume, care are drept scop dezvoltarea pe plan personal (socio-emoțional) a elevilor și cadrelor didactice din liceele tehnologice.

Implică-te și susține campania #CurajulNUareGEN prin care ne dorim ca până în anul 2030 să oferim programe integrate de dezvoltare personală și activități de consiliere individuală în liceele tehnologice din România, centrate pe dezvoltarea socio-emoțională a tinerilor și cadrelor didactice, creând o comunitate de susținere în jurul acestora și un cadru sigur în care ei să se poată exprima fără teamă, să fie ascultați, să le fie înțelese și validate emoțiile.

Din cadrul campaniei au făcut până acum parte 24 licee tehnologice din județele Dâmbovița, Ialomița, Neamț și Suceava, care au beneficiat deja de peste 3000 de ore de dezvoltare personală și consiliere. În anul 2023 ne dorim să desfășurăm activități de dezvoltarea personală cu 750 de elevi și cu 750 de cadre didactice din 50 de licee tehnologice din România.

Cum completez formularul?

Asociația GO-AHEAD îți pune la dispoziție un mini-tutorial care îți arată cum să completezi formularul în mai puțin de două minute, în 5 pași simpli!

CLICK PENTRU TUTORIAL .

*Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.

Redirecționează 3,5% gratuit