Skip to main content

Cursul acreditat ANC – Consilier pentru dezvoltare personală

Evaluarea și dezvoltarea personală a copiilor și elevilor

Strategii de prevenire și combatere a fenomenului bullying

Școala incluzivă – Tehnici aplicabile copiilor cu CES în procesul de predare-învățare

Metode de eficientizare a activității profesionale prin utilizarea TIC

Educație nonformală bazată pe competențele secolului 21

Program de formare profesională ONLINE (tip Perfecționare), ocupația DESIGNER INSTRUCȚIONAL

Consilierea elevilor în vederea orientării școlare și profesionale de succes

Dezvoltarea competențelor socio-emoționale la școală

Testimoniale Formatori

În colaborarea mea cu oamenii din Asociația GO-Ahead (atât ca formator, cât și ca formabil), am simțit că sunt într-o echipă unde pot greși ca să învăț, să mă dezvolt și să contribui la dezvoltarea celorlalți.

Toate cursurile de formare sunt de o înaltă calitate, începând cu documentarea, pregătirea cursului (handout, filmulețe de proiectat, prezentări power point, exerciții practice, design-ul cursului), până la modul de prezentare al formatorului.

Experiența, seriozitatea, amabilitatea și profesionalismul colectivului m-au determinat să-mi “șlefuiesc” personalitatea și să-mi perfecționez activitatea profesională.

Cristina OlteanuFormator

Am început colaborarea cu Asociația Go Ahead în martie 2019. Prima activitate desfășurată a fost ca și formator pentru cursul ”Evaluarea și dezvoltarea personală a copiilor și elevilor” în cadrul proiectului POCU/73/6/6/106572 „Predare pentru schimbare”.

Am avut bucuria de a cunoaște echipa Asociației atât în activitățile de colaborare față în față, cât și online. Astfel, am descoperit o echipă plină de inițiative îndrăznețe privind creșterea calității educației și dezvoltarea tinerilor, care pune mult suflet în tot ceea ce face.

În toată această perioadă, am deținut mai multe roluri în cadrul Asociației: formator, autor a unor capitole din cursul ”Consilierea elevilor în vederea orientării școlare și profesionale de success”, evaluator și expert formare.

Am avut parte de o foarte bună colaborare în care echipa a dat dovadă de multă deschidere, experiență, profesionalism și eficiență. Am simțit că lucrăm împreună într-o atmosferă plăcută, plină de implicare și dăruire.

Anca PanăFormator

De-a lungul anilor am avut parte de numeroşi adevăraţi maeştrii de la care am adunat cunoştinţe şi care au reprezentat o încurajare pentru mine de a răspândi din învăţătura mea cât mai multor oameni. Astfel m-am intersectat cu Asociatia GO-AHEAD cu care am simţit că rezonez prin scopul comun de a promova educaţia de calitate şi îmbunătăţirea abilităţilor personale şi profesionale. Efortul comun contribuie semnificativ la procesul de adaptare la provocările perioadei actuale în sfera educaţională.

Feed-backul pozitiv al participanţilor înscrişi la cursurile de formare precum şi suportul profesional al echipei GO-AHEAD m-au determinat să continui şi să dezvolt colaborarea mea cu asociaţia şi pe mai departe.

Mulţumesc acestei echipe şi cursanţilor mei de la care învăţ şi eu atât de multe lucruri pe care la rândul meu doresc să le împărtăşesc cu cei cu care voi interacţiona în viitor.

Karina PetrescuFormator

Colaborarea cu Asociația GO-AHEAD este ca o oază de optimism, bucurie și up-date permanent. Prin valorile promovate, seriozitatea implicării, conținuturile transmise, competențele dezvoltate, strategiile utilizate, deschiderea și oportunitățile oferite beneficiarilor se face diferența în comunitatea educațională. Mă simt onorată să fiu parte din această echipă profesionistă!

Otilia ArdeleanFormator

Din 2018, până în prezent, îmi place să cred că nu sunt o simplă colaboratoare, ci membră a echipei GO-AHEAD. De la procesul de selecție ca formator, până la livrarea ultimului document, totul demonstrează un înalt grad de profesionalism, implicare și colaborare, comunicare eficientă și chiar prietenie! Colaborarea cu cei din echipa GO-AHEAD a fost, este și sper că va continua să fie una eficientă, de succes și plăcută. De fiecare dată, am simțit susținerea și am beneficiat de sprijinul celor de la GO-AHEAD.

Cursurile propuse răspund nevoilor actuale și specifice ale cadrelor didactice, sunt pragmatice și temeinic concepute atât din punct de vedere al teoriei cât și al aplicabilității informațiilor furnizate, ceea ce m-a făcut să accept și să formez cursanții cu mare plăcere și entuziasm.

Raluca Anamaria JurgeFormator