Skip to main content

“Sunt mult mai sigură pe mine!” 

În ton cu expresia “Am întâlnit și oameni fericiți” , astăzi spunem că am întâlnit unul, care este într-o frumoasă dezvoltare și ascensiune , ceea ce ne face și pe noi fericiți.
Zâmbetele noastre i se datorează Cristianei Palahniuc, o adolescentă pozitivă, încrezătoare în ea, dar și în viitorul pe care și-l construiește cu atenție, și pentru care Binele și Iubirea primează în general in viață.

“Nu îmi place cearta, sunt pacifistă”  – Dacă ar avea o super putere, ar folosi-o să împace oamenii.
Se descrie ca fiind o persoană extrovertită și foarte sociabilă, se integrează cu ușurință în grupuri noi de oameni și se consideră foarte iubitoare și atentă cu persoanele dragi din jurul ei.
“Pentru prieteni am o vorbă pe care le-aș transmite-o: Nu mai fiți negativi!”  – și dacă acestora nu ar avea nicio întrebare să le adreseze, profesorilor și tuturor părinților ar avea câte una “ Pe profesori i-aș întreba de unde acea ură pentru anumiți elevi. Sunt doar copii, în plină creștere și dezvoltare…”, iar pe părinți i-aș întreba de ce nu își petrec cât mai mult timp cu copilul lor.” 
Cristiana se consideră totodată un caz fericit pentru ca are parte de părinți cu care are o relație foarte bună, bazată mai ales pe încredere.
Datorită activităților din cadrul proiectului EDURIGHTS4GIRLS, Cristiana afirmă că reușește să comunice mai ușor, că a renunțat la orgoliu ceea ce a îmbunătățit cu mult relația cu familia și cu partenerul.

“Toate activitățile din cadrul cursurilor mi-au plăcut, în primul rând că sunt făcute într-o manieră pozitivă și nu în ultimul rând, ca m-au învățat foarte multe, să înțeleg lucruri pe care înainte nu le înțelegeam sau nu le percepeam/conștientizam.”
Subiectul cu cel mai mare impact asupra ei, a fost cel legat de toxicitatea în relații ceea ce a făcut-o să conștientizeze și să pună în aplicare lucrurile învățate în propria relație fără orgoliu, cu mai mult calm și cu o gândire mai limpede și pozitivă.

“Sunt mult mai sigură pe mine!”  
Dacă înainte se confrunta cu frica de a fi judecată, în special la școală, când era scoasă la tablă ceea ce o făcea să fie reținută în a se exprima legat de ceea ce știa, treptat a învățat să depășească această frică.
Mai are două frici cu care se confruntă, dar continuă să învețe să le depășească: una este frica de eșec “vreau sa ajung departe și să nu greșesc“, iar a doua este cea de respingere, dar încă nu conștientizează de unde provine.
Hotărâtă în ceea ce privește viitorul ei, Cristiana este înzestrată și cu ambiție. Vrea sa dea la Drept, se vede în Germania și totodată va “milita”  în continuare pentru pace între oameni și într-un bine suprem. Pe lângă iubirea pe care o are pentru oameni, o alta la fel de mare este și pentru natură.

Îndemnul ei către voi este:
„Mergeți să vedeți munții, copacii.. Natura întreagă!”. Iar îndemnul nostru către voi este să credeți în adolescenții ca ea, care merită toată susținerea în ceea ce privește viitorul lor din care și noi vom face parte.

Ajutorul tău are un impact asupra Viitorului din care noi toți vom face parte!
Implică-te! Donează accesând link-ul:https://go-ahead.ro/doneaza!
Orice donație ne ajută să ne implicăm mai mult acolo unde este nevoie de noi.
Ajută-ne să facem cunoscute poveștile tinerilor cu un share, pentru că ei merită încurajați, aplaudați și validați. Ei sunt viitorul!

#CurajulNUareGEN

Prin campania #CurajulNUareGEN, GO-AHEAD își propune ca până în 2030 să ofere tuturor elevilor din Liceele Tehnologice acces la dezvoltare personală într-un mediu de siguranță alături de specialiști, consilieri și psihoterapeuți, prin programe asemănătoare celui la care Cristiana Palahniuc a participat.