fbpx DONEAZĂ și FII SUPER EROU ÎN EDUCAȚIE | GO AHEAD

DONEAZĂ și FII SUPER EROU ÎN EDUCAȚIE

DONEAZĂ

 

DoneazaAsociația GO-AHEAD este o organizație non-guvernamentală înființată în august 2017 a cărei Misiune este schimbarea la nivel educațional (șanse egale la educație, incluziune socială, creșterea calității actului educațional). Furnizor autorizat de formare, de informare și consiliere profesională, Asociația GO AHEAD susține DEZVOLTAREA PERSONALĂ și propune un CONCEPT INOVATOR pentru îmbunătățirea rezultatelor educaționale, profesionale și personale.


Promovăm activ educația de calitate pentru îmbunătățirea abilităților personale, a coeziunii și relatiilor dintre profesori și elevi cu impact pozitiv la nivelul participării și rezultatelor școlare ale elevilor.


Oferim workshopuri și programe de formare acreditate pentru profesori pe teme de bullying, dezvoltare personală, tehnici dedicate copiilor cu CES, consiliere vocațională, ateliere și ore de dirigenție pentru elevi care să le întărească stima de sine și motivația, să le dezvolte aptitudini personale și orientarea spre un scop specific.

 
Punem la dispoziția cadrelor didactice și a elevilor un instrument de gestiune a planurilor de dezvoltare personală cu rol de motivare şi creştere a performanţelor şcolare.

 

”IMPLICĂ-TE ȘI SUSȚINE DEZVOLTAREA PERSONALĂ COLECTIVĂ PRIN EDUCAȚIE DE CALITATE”

 

Susține unul din programele propuse de GO AHEAD:

  1. Implementarea în cât mai multe școli a PROGRAMULUI PILOT realizat de Asociația GO-AHEAD ce are ca misiune scăderea ratei de abandon școlar, sprijinirea dreptului la educație și dezvoltarea personală pentru elevi și profesori.
    Implementarea în cât mai multe școli a PROGRAMULUI PILOT realizat de Asociația GO-AHEAD ce are ca misiune scăderea ratei de abandon școlar, sprijinirea dreptului la educație și Demarăm periodic Programe și Workshopuri dedicate profesorilor și elevilor în comunitățile defavorizate. Unul dintre aceste proiecte este – PROGRAMUL PILOT implementat în comunitățile din Tărtășești și respectiv Urziceni, unde am desfășurat pe o perioadă de 6 luni activități de dezvoltare personală cu un grup de 15 elevi, câte 2 ședințe pe lună a câte 4 ore fiecare și Workshop-uri de 2 ore cu tema ”Dezvoltarea personală a elevilor” cu un număr de 15 cadre didactice. Workshop-urile sunt realizate cu o frecvență lunară pe o perioadă de 6 luni. Activitățile au fost susținute de un psihoterapeut și gestionate și monitorizate cu ajutorul unui instrument online. În acest sens avem în vedere pentru anul 2021, implementarea de astfel de programe pentru încă 3-4 localități unde rata de abandon școlar este prezentă într-un procent de peste 70%. Vezi aici detaliile PROGRAMELOR PILOT.
  2. Implementarea în cât mai multe școli a instrumentului informatic ”MYPDP”, utilizat de echipa noastră, care sprijină dezvoltarea personală a elevului având rol de motivare şi creştere a performanţelor şcolare (creşterea rezultatelor şi a performanţelor şcolare, reducerea abandonului etc.) prin crearea și actualizarea planului de dezvoltare personală, monitorizarea și raportarea progresului acestuia, precum și instruirea echipei locale pentru folosirea instrumentului. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina: https://www.go-ahead.ro/ro/workshop
  3. Crearea și susținerea de webinarii/workshopuri/programe accesibile cadrelor didactice în vederea dezvoltării profesionale de calitate, alături de formatori și specialiști în educație. Până în prezent Asociația Go-Ahead a dezvoltat peste 8 programe online de acest fel, pe tematici diferite punând accent pe interacțiunea în mediul virtual cu elevii, metode și tehnici de lucru cu copii CES, combaterea și prevenirea bullying-ului, managementul stresului etc. Mai multe detali despre evenimentele asociației sunt disponibile pe pagina oficială de facebook: https://www.facebook.com/TrainingGoAhead/events/

 

CUM POȚI DONA? CUM TE POȚI IMPLICA?

 

PERSOANE FIZICE COMPANII
  • DIRECȚIONEAZĂ 20% din impozitul pe profit 
  • FINANȚEAZĂ UN PROIECT GO-AHEAD
  • SUSȚINE UNUL DIN EVENIMENTELE NOASTRE
  • SPONSORIZARE

Dacă sunteți reprezentantul unei companii și doriți să sponsorizați unul din programele noastre sau să deveniți parteneri ai Asociației, vă rugăm să ne contactați pe email la office@go-ahead.ro

 

Fiecare donație, mare sau mică este importantă pentru noi. Donațiile individuale sunt cele care ne ajută în cea mai mare măsură să rămânem aproape de misiunea noastră. Dacă vrei să fii mai mult decât un donator ocazional și să ne susții în îndeplinirea misiunii noastre te invităm să le vorbești cunoscuților tăi(familie, prieteni, colegi) despre acțiunile noastre și să-I inviți și pe ei alături de noi.

 

ÎȚI MULȚUMIM!


Echipa GO AHEAD