Skip to main content

Acum poți redirecționa gratuit cei 3,5% din impozitul pe venit prin completarea online a FORMULARULUI 230, cu un simplu click pe link-ul: https://formular230.ro/asociatia-go-ahead!
Durează doar un minut, iar după ce l-ai completat nu uita să-l trimiți pe e-mail către: office@go-ahead.ro! Echipa organizației se va ocupa să-l trimită către ANAF.

Ce înseamnă redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit?
A redirecționa 3,5% din impozitul pe venit nu înseamnă faptul că îți oferi din salariu pentru a susține un ONG. Acest tip de acțiune nu reprezintă o DONAȚIE sau o SPONSORIZARE. Procentul de 3,5% din impozitul pe venit se duce oricum către bugetul stat, fie că vrem sau nu, atunci cand se plătesc taxele pe salariu către stat.
Tu ai puterea să schimbi destinația unde ajung acești bani prin redirecționarea lor către un ONG, care să reprezinte cauze ce sunt în acord cu valorile și principiile tale. Redirecționarea este complet gratuită și nu implică niciun cost din partea ta.
Dacă alegi să nu susții organizațiile non-profit, procentul de 3,5% din impozitul pe venit va rămâne la bugetul de stat.

De ce să te implici?
Prin redirecționarea celor 3,5% din impozitul pe venit poți contribui la schimbarea în bine a comunității din care faci parte, totodată ajutând ONG-urile să își susțină demersurile și să se implice în proiecte care să aducă inovație, soluții la probleme identificate în societate și sprijin pentru binele public.

Beneficiile redirecționării celor 3,5% din impozitul pe venit către Asociația GO-AHEAD
Prin susținerea  Asociației GO-AHEAD garantăm transparența informațiilor cu privire la investirea acestei sume, care are drept scop dezvoltarea pe plan personal (socio-emoțional) a elevilor și cadrelor didactice din liceele tehnologice.
Implică-te și susține campania #CurajulNUareGEN prin care ne propunem ca până în anul 2030 să ajungem în toate liceele tehnologice din România pentru a contribui la dezvoltarea pe plan personal a cât mai multor cadre didactice și elevi, creând o comunitate de susținere în jurul acestora și un cadru sigur în care ei să se poată exprima fără teamă, să fie ascultați, să le fie înțelese și validate emoțiile. Din cadrul campaniei au făcut până acum parte 24 licee tehnologice din județele Dâmbovița, Ialomița, Neamț și Suceava care au beneficiat deja de peste 3000 de ore de dezvoltare personală și consiliere. În anul 2023 ne dorim să desfășurăm activități de dezvoltarea personală cu 750 de elevi și cu 750 de cadre didactice din 50 de licee tehnologice din România.

Cine este GO-AHEAD?
De peste 5 ani, Asociația GO-AHEAD și-a asumat misiunea de a aduce sens vieților tinerilor și cadrelor didactice, de a produce o schimbare semnificativă la nivel educațional societății.
Furnizor autorizat de formare, de informare și consiliere profesională, Asociația GO-AHEAD susține dezvoltarea personală și propune un concept inovator pentru îmbunătățirea rezultatelor educaționale, profesionale și personale.
Prin dezvoltare personală oferim un mediu sigur fiecărui beneficiar pentru a se autocunoaște, pentru a-și exprima emoțiile, pentru a-și identifica visul pornind de la valori și modele sănătoase. Viața fiecărui beneficiar este importantă și povestea lui/ei este ascultată cu empatie, fără judecată. Pornind de aici, construim visuri solide, care aduc schimbare nu doar pentru beneficiar, ci și pentru societate.
Arătăm cum fiecare dintre ei poate deveni model pentru alți oameni, cum educația pe termen lung aduce mai multă valoare și sens vieții.
Prin fiecare proiect, prin fiecare activitate, indiferent că se adresează personalului didactic, tinerilor, părinților sau cetățenilor în general, GO-AHEAD își lasă amprenta pe educația și dezvoltarea personală a individului. Cu fiecare mic efort, GO-AHEAD contribuie la conștientizarea importanței dezvoltării personale și la transformarea procesului educațional dintr-un mediu formal și rigid într-un mediu adaptabil, incluziv și colaborativ.

Prin toate acestea, asociația contribuie la formarea unor comunități echilibrate și de susținere, cu oameni conștienți de propriile drepturi, responsabilități și de rolul lor activ în societate. Formarea, dezvoltarea personală și consilierea fac parte din misiunea GO-AHEAD, asociația urmărind pregătirea oamenilor pentru o lume aflată în continuă schimbare, în care indivizii sunt din ce în ce mai interconectați prin tehnologie.

Până când îmi pot redirecționa impozitul pe venit?
Poți redirecționa această sumă până la data de 25 mai 2023.
Click pe: https://formular230.ro/asociatia-go-ahead!

Cum completez formularul?
Asociația GO-AHEAD îți pune la dispoziție un mini-tutorial care îți arată cum să completezi formularul în mai puțin de două minute, în 5 pași simpli!
CLICK PENTRU TUTORIAL AICI: http://bit.ly/3L0lg6R!

Mulțumim,
Echipa GO-AHEAD