Skip to main content

ALĂTURĂ-TE MISIUNII NOASTRE

Dacă îți dorești ca ilustrațiile tale să ajungă în Charity Shop-ul nostru, contactează-ne pe e-mail sau pe rețelele noastre de socializare!

Contact

Artiștii noștri

magazin, caritabil, ilustrator, curaj, emoții, empatie
Ilustrator

Emilia Mocan

Sunt Emilia Mocan și am început o călătorie frumoasă în lumea artei, a ilustrațiilor și a acuarelei, o lume la care visam de mult.

Iubesc natura enorm și foarte firesc ea mi-a devenit principala sursă de inspirație. Creez cu mare drag ilustrații în acuarelă, dar și digitale din dragoste și dor de natură, munți și animale.

Aproape toate ilustrațiile mele au o poveste în spate. În fiecare las o particică din mine: o trăire, o emoție, o amintire sau o experiență, toate petrecute sau inspirate din natură și drumețiile mele în mijlocul ei.

Am ales sa spun „DA” provocării lansate de GO-AHEAD pentru că am rezonat mult cu misiunea lor și cu întreaga idee din spatele shop-ului caritabil.

Mi-au plăcut mult citatele, mesajele lor și mi-am dorit să le transpun în imagini și în artă, în așa fel încât mesajul să poată ajunge la oameni împachetat frumos în ilustrații.

Mă bucură că arta mea a devenit instrument în susținerea educației tinerilor, o cauză în care cred cu tărie.

ilustrator, artist, charity, donează, Asociația GO-AHEAD
Ilustrator

Marina

I am a female artist from Ukraine, studied art in Kyiv, Ukraine and in London, UK. I am inspired by the beauty of the world around us, especially nature, I would like to make a positive impact on the world with my art.

I love to watch the sky, play with my dog, and watch the drops of rain running down the glass. My hobby is also crafts, I like to create accessories. I care about the nature and the environment around us

I joined the GO-AHEAD mission because their effort to support kids, and to improve their future by eduction and learning resonates with me.

ilustrator, artist, desen, charity, donează
Ilustrator

Izabela

Eu sunt Izabela și îmi place foarte mult să desenez și să particip la cursuri de pictură încă de la 7 ani. Sunt o fire ambițioasă și îmi place să cred că nimic nu este imposibil.