Donează Acum
Skip to main content

LUNI, 18 decembrie 2023, online, pe platforma ZOOM

WEBINAR-UL este GRATUIT!

Cui i se adresează?

Este destinat personalului didactic din învățământul preuniversitar și părinților.

Ce vom învăța?

Ți s-a întâmplat să te enervezi la postarea cuiva de pe o platformă de socializare și să vrei să-i explici cum stau lucrurile cu adevărat? Proprii elevi se exprimă într-un mod inadecvat pe grupul clasei și nu știi cum să procedezi pentru a-i învăța regulile de etichetă în mediul online?

Ți se pare că proprii copii nu știu când este adecvată și când nu folosirea emoticoanelor în comunicarea online? Acest webinar urmărește să explice pe scurt o serie de reguli privind eticheta în mediul online: de la chestiunile simple precum cele menționate anterior până la trolling și spamming.

Obiectivul webinarului: 

În urma participării la acest webinar, cursanții vor fi capabili să recunoască comportamentele incorecte din punct de vedere al etichetei online și să știe cum să le corecteze atât în plan personal, cât și la proprii elevi sau copii.

Beneficii:

Veți deprinde reguli de etichetă în mediul online care vă vor ajuta să aveți o comunicare mai eficientă, să evitați situațiile neplăcute generate de un comportament inadecvat pe platformele sociale, precum și să îi ajutați pe alții să fie mult mai atenți cu prezența lor digitală.

SPEAKER: Cristian Ducu

Cristian Ducu a descoperit lumea calculatoarelor în 1991, iar în 1998 își lansa propriul website învățând pe cont propriu să scrie linii de cod în HTML, CSS și JavaScript. Începând cu anii 2000, s-a ocupat cu utilizarea tehnologiei în educație, ținând traininguri, elaborând ghiduri și studii și participând la elaborarea unor politici publice pe acest domeniu (inclusiv. O vreme, Cristian a predat cursuri de etică profesională în mai multe facultăți din cadrul Universității din București și SNSPA.

Aceste webinare au scopul de a susține în continuare inițiativele proiectelor noastre care s-au încheiat: ,,Cetățenie activă într-o lume digitală” și „Dezvoltarea Inteligenței Digitale pentru o Cetățenie Activă”, cu scopul de a  forma cetățeni activi și de a dezvolta inteligența digitală.

Cetățenie activă într-o lume digitală”, Cod SIPOCA 1084/Cod MySMIS2014+ 151411 implementat de Asociația GO-AHEAD și cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Dezvoltarea inteligenței digitale pentru o cetățenie activă” Cod SIPOCA/MySMIS: 1041/151412 implementat de ASOCIAȚIA GO-AHEAD și cofinanțat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Organizator: Asociația GO-AHEAD
www.go-ahead.ro
formare@go-ahead.ro

Share