Webinarul „Protejarea datelor personale și a vieții private. Beneficiile digitalizării” s-a desfășurat în data de 30 Mai și a vizat: prevenirea fraudei online, furtul identității și hărțuirea cibernetică. Scopul principal al webinarului a fost furnizarea informațiilor generale cu privire la siguranța în mediul online.

Webinarul ,,Facilitarea accesului la servicii publice digitale’’ s-a desfășurat în data de 7 Iunie și a vizat: contextul digitalizării naționale, beneficiile și modalitățile de comunicare ale cetățenilor, respectiv interacțiune, cu autoritățile publice și administrația locală/națională, utilizând instrumentele digitale puse de aceștia la dispoziția lor. Facilitarea accesului la serviciile publice digitale vine în ajutorul cetățenilor pentru o utilizare corectă și ușoară a instrumentelor digitalizate.

Webinarul ,,Protejarea snănătății și bunăstării personale în mediul online’’ s-a desfășurat în data de 21 Iunie și a vizat: riscurile privind starea de sănătate, riscuri legate de starea emoțională a persoanei, riscuri de ordin financiar, dependența de conținutul și aplicațiile digitale.