Conferința finală a proiectului a avut loc în data de 23 februarie 2023, în Sala de festivități a Colegiului Tehnic ”Petru Mușat din Suceava”. La eveniment au participat reprezentanți ai partenerilor de proiect, directorii și consilierii școlari ai celor 15 licee implicate în proiect din județele Neamț și Suceava, parteneri media.

Evenimentul a fost deschis de către Maria Teodoreanu, Președinte ASSED, Dana Jigman, Manager de proiect – Asociația GO-AHEAD, Pavel Lala, Consilier Dezvoltare personală, reprezentant al partenerului de proiect Inspectoratul Școlar Județean Neamț. De asemenea au luat cuvântul și Gabriel Matei, Inspector General Adjunct și Petru Crăciun, Inspector General Adjunct, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Suceava, cât și Angela Zarojanu, Director al Teatrului Matei Vișniec și Președinte SEVA, respectiv Doroftei Sabina Silvia, Șef Serviciu Intervenție în Regim de Urgență în domeniul Asistenței Sociale, DGASPC Suceava.

În cadrul evenimentului a avut loc o sesiune deschisă de discuții, moderată de către Rodica Corina Andrei, Sociolog – Asociația GO-AHEAD, despre acțiunile realizate în cadrul proiectului în ceea ce privește egalitatea de gen, nediscriminarea și violența de gen.

Concluziile și mesajul de închidere au aparținut doamnei Maria Teodoreanu, Președinte Asociația Școlara Suceveană pentru Educație și Dezvoltare (ASSED).
Conferința s-a desfășurat atât fizic în Sala de festivități a Colegiului ”Tehnic Petru Mușat” din Suceava, cât și online pe platforma ZOOM, fiind transmisă  și LIVE pe canalul de youtube al proiectului (https://www.youtube.com/@EDURIGHTS4GIRLS).

Share