Donează Acum
Skip to main content

JOI, 28 ianuarie 2021, interval orar 17:00-19:00, online, pe platforma ZOOM

TAXĂ de participare: 40 LEI/persoană

SCOPUL:

Stresul, inamicul numărul unu al omului modern, este inevitabil. Întrebarea nu este dacă suntem stresaţi, ci doar cât de mult. Şi, evident, ce putem face pentru a-l reduce. Ştiinţa cea mai avansată îşi dă mâna cu tradiţiile extrem-orientale pentru a răspunde acestor întrebări.

Reactivitatea emoţională, stresul, burnout-ul pot fi gestionate acţionând încă „de la rădăcină” – antrenând creierul să nu se mai activeze excesiv. În acest fel nu doar că se reduce consumul nervos, ci şi nevoia de măsuri anti-stres tradiţionale. Ceea ce rămâne este o mai mare linişte interioară.

Beneficiul secundar al acestui set de tehnici este creşterea inteligenţei emoţionale – abilitate de temelie pentru oricine lucrează cu omul, dar în special pentru cei ce lucrează cu copii.

BENEFICIILE:

  • Informaţii despre cum funcţionează creierul, care sunt formaţiunile principale implicate în stres şi cum pot fi ele aduse sub control
  • Învăţarea unor tehnici uşor de aplicat în momentele fierbinţi pentru regăsirea calmului
  • Primul contact cu o practică veche, confirmată de ştiinţă, pentru reducerea stresului

AGENDĂ:

ora 17:00 – introducere & warm-up activity

ora 17:15 – 18:45 :

  • informații de bază despre neurologia emoţiilor şi a stresului
  • introducere în meditaţia mindfulness;
  • ce spune ştiinţa despre acest set de tehnici tradiţionale de regăsire a liniştii interioare
  • prezentarea şi exersarea unor tehnici de calmare şi regăsire a raţiunii în momentele tensionate

ora 18.45 – feedback

SPEAKER: CĂTĂLIN BLAGA

Cătălin Blaga lucrează cu oameni de peste 30 de ani. Un mix neobişnuit de experienţă în management, training de abilităţi interumane, psihologie şi mindfulness, el aduce neuroştiinţa practicilor contemplative în viaţa reală, de zi cu zi, a oamenilor. Cătălin este profesor acreditat de mindfulness şi facilitează programe de peste 3 ani, după mai bine de 10 ani de practică personală. Aceste competenţe, împreună cu expertiza de formare de adulţi, asigură soliditatea şi eficienţa programelor pe care le susţine.

Share