Donează Acum
Skip to main content

Campania Națională „Căutăm SUPEREROI!”, organizată de Asociația GO-AHEAD, a ajuns la final și a desemnat 5 profesori câștigători din întreaga țară.

În perioada mai-septembrie 2020 GO-AHEAD a desfășurat Campania ”Căutăm SUPEREROI” menită să promoveze exemple de bună practică ce demonstrează că școala poate fi eficientă și atractivă, chiar și în mediul virtual.
Campania a adunat 18 povești de succes ale dascălilor din întreaga țară: Miercurea Ciuc, Vaslui, Hunedoara, Constanța, București-Ilfov, Neamț, Bihor, Vrancea, Brașov, Suceava și Prahova.
Campania s-a derulat pe pagina de Facebook a Asociației (https://www.facebook.com/TrainingGoAhead ). Poveștile profesorilor care s-au adaptat cu succes condițiilor actuale și au reușit să-i implice pe elevi în activități didactice atractive au fost publicate de asemenea pe website-ul asociației: https://www.go-ahead.ro/ro/articole.
Câștigătorii Campaniei au fost anunțați pe pagina oficială de facebook GO-AHEAD.
…..
Despre CAMPANIA ”Căutăm SUPEREROI”
Perioada pandemiei a reprezentat o provocare imensă atât pentru cadrele didactice cât și pentru elevi. Fluxurile obișnuite au fost regândite și s-a încercat găsirea de soluții practice care să satisfacă atât nevoile elevilor cât și ale cadrelor didactice. Astfel, s-au remarcat dascăli care au căutat și au aplicat metode interesante și inovative, ca să nu piardă legătura cu elevii lor și să le transmită și informațiile de care aceștia au nevoie.
În acest context, Asociația GO-AHEAD a lansat, la începutul lunii mai, campania „Căutăm SUPEREROI!”. Campania are ca obiectiv promovarea exemplelor de bună practică ce demonstrează că școala poate fi eficientă și atractivă, și atunci când dascălii și elevii se întâlnesc în mediul virtual, prin intermediul unui ecran, dacă se aplică metodele potrivite.

Despre Asociația GO-AHEAD
GO-AHEAD susține educația de calitate, prin furnizarea de programe de formare acreditate, promovând totodată o schimbare de perspectivă în zona educațională în ceea ce privește importanța competențelor socio-emoționale.
Organizăm și susținem cursuri de formare continuă și dezvoltare profesională a personalului didactic și didactic auxiliar, a personalului de conducere, de îndrumare și control din învățământul preuniversitar pe teme de consiliere și dezvoltare personală, bullying și TIC, cu un puternic accent pe incluziune socială și școlară, egalitate de șanse și nediscriminare.

Asociația GO-AHEAD – www.go-ahead.ro | +40 747 269 737,  +40 724 728 131 | office@go-ahead.ro

Share