JOI, 10 decembrie 2020, interval orar 17:00-19:00, online, pe platforma ZOOM
TAXĂ de participare: 40 LEI/persoană
Stresul este un laborator de studiu care ne învaţă mereu cum să rezolvăm cu succes dificultăţile pe care le întâmpinăm în viaţă. (Merrill F. Raber)
Descriere workshop:
În viața de zi cu zi nu poți întotdeauna să eviți factorii de stres. De aceea, cel mai potrivit este să te adaptezi și să înveți să răspunzi diferit la acele situații, pentru a putea face lucrurile pe care le dorești.
Workshop-ul conține informații, resurse, exemple și exerciții care te vor inspira și sprijini să aplici tehnicile de gestionare a stresului atât în viața personală, cât și cea profesională.
Obiectivele workshop-ului:
– Informarea cadrelor didactice cu privire la fenomenul de stres și efectele acestuia asupra elevilor;
– Abilitarea cadrelor didactice în a utiliza strategii eficiente de management al stresului: comunicare asertivă, rezolvare de probleme, schimbarea tiparului de gândire, managementul timpului, practicarea relaxării și a exercițiului fizic;
– Aplicarea la clasă a strategiilor specifice de diminuare a stresului în contexte de evaluare/performanță.
SPEAKER: ANCA PANĂ
Coordonatorul atelierului este Anca Pană, psiholog și profesor consilier în centre și cabinete de asistență psihopedagogică. Domeniile în care a dobândit expertiză/experiență sunt: psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, psihoterapie pozitivă, psihologie clinică și formarea adulților.