Skip to main content

Se lansează etapa de selecție a persoanelor ce vor face parte din grupul țintă al proiectului „Dezvoltarea Inteligenței Digitale pentru o Cetățenie activă”, cod SIPOCA/MySMIS:1041/151412 implementat de către Asociația GO-AHEAD și cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

În selecția grupului țintă se va ține cont de principiul primul venit, primul servit.Perioada de selecție a grupului țintă: 24.10.2022-31.12.2022.

Cei interesați vor transmite documentele solicitate la adresa de email proiectepoca@go-ahead.ro :

  • Anexa 1 – Anexa-12-Formular-individual-participanti,
  • Anexa 2 – Notificare date cu caracter personal,
  • Anexa 3 – Consimtamant GDPR,
  • copie CI,
  • adeverință angajat (pentru persoanele care activează în cadrul unor instituții publice).

Metodologia de selecție și documentele ce trebuie completate, în format editabil pot fi analizate și descărcate direct de pe această pagină(vezi fișiere atașate mai jos).

Participanții vor primi pe email un mesaj referitor la acceptul de a face parte din grupul țintă, după evaluarea documentelor transmise.

Mai multe detalii despre procesul de înscriere în grupul țintă puteți obține transmițând un mesaj la adresa: proiectepoca@go-ahead.ro cu precizarea codului de proiect POCA 151412.

Persoanele selectate să facă parte din grupul țintă al proiectului vor participa la activități online de tipul – participare la webinarii și accesarea de podcasturi, pe teme diverse, precum:cetățenie activă si implicarea în viața comunitații, cetățenie digitală, educație pentru democrația participativă și drepturile omului, drepturi cetățenesti la nivel local, principii de bază ale democrației participative etc.Consiliul Județean Prahova, în baza HCL nr. 47/26.03.2021 prin care a fost aprobat Parteneriatul pentru Dezvoltare Locală, este implicat în proiectul „Dezvoltarea Inteligenței Digitale pentru o Cetățenie activă”.

151412-Metodologie de selecție a grupului țintă_v2_0

Anexa 1 – Anexa-12-Formular-individual-participanti-1

Anexa 2 – Notificare date cu caracter personal

Anexa 3 – Consimtamant GDPR