Skip to main content

Asociația GO-AHEAD, cu sprijinul Primăriei Sectorului 4, are plăcerea de a vă invita la sesiunile de consultare care vor viza provocările actuale legate de educația digitală și cetățenia activă în contextul promovării Hărții Facilităților digitale oferite cetățenilor de Primăria Sectorului 4.

Astfel, se vor organiza în perioada martie-aprilie 2023, 3 sesiuni de consultare de tip masă rotundă cu ONG-uri, parteneri sociali, instituții de învățământ superior acreditate, autorități publice, pe marginea obiectivelor și activităților proiectului, având ca obiectiv sprijinirea de inițiative de dezvoltare a responsabilității civice, de implicare a partenerilor sociali/ ONG-urilor/ autorităților relevante și cetățenilor din Sectorul 4 în viața publică și de participare la procesele decizionale pentru o dezvoltare durabilă a Sectorului.

Evenimentele au loc în cadrul proiectului „Cetățenie activă într-o lume digitală”, Cod SIPOCA 1084/ Cod MySMIS2014+ 151411, implementat de ASOCIAȚIA GO-AHEAD și cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

În cadrul Meselor rotunde vor fi prezentate rezultatele Analizei de evaluare a instrumentelor digitale puse la dispoziția cetățenilor de Primăria Sectorului 4, Harta facilităților digitale din Sectorul 4 și va avea loc un panel de discuții privind provocările principale pentru a îi face pe locuitorii sectorului cetățeni activi și implicați în consultările publice.

În acest sens, vă invităm să vă înscrieți la una dintre mesele rotunde, care vor avea loc pe 23 martie, 11 aprilie și 24 aprilie, începând cu ora 9:30, la Fresh Bistro, pe strada Schitu Măgureanu, nr. 8 accesând link-ul https://forms.gle/1LzgVAFKPQknZDvk7.

Vă rugăm să completați formularul de înscriere până la data de 19.03.2023, pentru înscrierea la prima sesiune.

Detalii despre eveniment găsiți în agenda atașată. Informații suplimentare puteți obține de la Marinela Cajvan, Manager Proiect, e-mail: mari.cajvan@gmail.com.

151411_Agendă sesiune consultare

Vă așteptăm!

Cu mulțumiri,

Președinte ASOCIAȚIA GO-AHEAD

Alexandra BĂLȘEANU