Donează Acum
Skip to main content

Asociația GO-AHEAD, cu sprijinul Consiliului Județean Prahova, are plăcerea de a vă invita la o sesiune de consultare de tip Masă rotundă cu privire la diseminarea Hărții facilităților digitale din județul Prahova în contextul provocărilor actuale referitoare la competențele de cetățenie activă și educație digitală.

Sesiunea are loc în cadrul proiectului „Dezvoltarea Inteligenței Digitale pentru o Cetățenie activă”, cod SIPOCA/MySMIS: 1041/151412, implementat de către Asociația GO-AHEAD și cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Proiectul se derulează cu sprijinul Consiliului Județean Prahova, în baza Acordului de Parteneriat pentru Dezvoltare Locală.

În cadrul proiectului se organizează 3 sesiuni de consultare, al căror obiectiv este de a construi o rețea de ONG-uri, parteneri sociali, instituții de învățământ superior cu care Consiliul Județean Prahova și alte autorități locale/județene să se consulte cu privire la problemele comunității și care să-i ajute în atingerea obiectivelor ambițioase propuse prin strategii.

La sesiunile de consultare vor fi prezentate concluziile Analizei de evaluare a instrumentelor digitale la nivelul județului Prahova și Harta facilităților digitale din județul Prahova, realizate în cadrul proiectului. De asemenea, va avea loc un panel de discuții privind provocările și oportunitățile referitoare la educația digitală și cetățenia activă în județul Prahova.

Cele trei sesiuni de consultare au loc în următoarele date: 28 martie, 6 aprilie și 25 aprilie 2023, începând cu ora 9:30 la sediul Consiliului Județean Prahova, Bulevardul Republicii 2-4, Ploiești.

Vă invităm să optați pentru una dintre aceste sesiuni, prin accesarea link-ului https://forms.gle/tzvKxwmzvzHjrRvW8. Vă rugăm să completați formularul de înscriere până pe data de 20.03.2023, pentru înscrierea la prima sesiune. Vă atașăm agenda evenimentului.

Pentru întrebări și informații suplimentare, vă rugăm să o contactați pe dna Ilinca Georgescu, Manager Proiect, e-mail: ilinca.m.georgescu@gmail.com.

În speranța unui răspuns pozitiv la prezenta invitație, vă asigurăm de înalta noastră considerație.

151412_Agendă masă rotundă

Președinte Asociația GO-AHEAD
Alexandra Bălșeanu
 

Share