Skip to main content

Joi, 11 februarie 2021, începând cu ora 10.00, va avea loc Conferința de lansare a proiectului ”ZEST4EDU – O nouă perspectivă în educație”, unde sunt invitați să participe, alături de reprezentanții celor patru parteneri, directorii celor 19 școli pilot din cele două județe, inspectori școlari, directori, profesori și părinți, reprezentanți ai autorităților locale, mass media. De asemenea în cadrul conferinței va lua cuvântul și dna. Alexandra Bălșeanu, Director de proiect din partea P2 – Asociația GO-AHEAD.

Evenimentul va fi găzduit de Inspectoratul Școlar Județean Prahova și se va desfășura în sala de conferințe a instituției și simultan pe platforma ZOOM, fiind transmis LIVE pe canalul de Youtube al proiectului.

Canalul de YOUTUBE al proiectului: https://www.youtube.com/channel/UC2uCC92Zego-mM6m506QIxA

Proiectul beneficiază de un grant în valoare de 1.120.896 € oferit de Norvegia prin Granturile Norvegiene în cadrul Programului Dezvoltare locală. Obiectivul general al proiectului este creșterea gradului de incluziune socială a elevilor și accesul la o educație de calitate, echitabilă și incluzivă în județele Prahova și Neamț prin măsuri specifice de care beneficiază peste 650 elevi aflați în situație de risc din 19 școli, 200 părinți/tutori și membri ai familiilor acestora, 200 de membri ai personalului didactic și 100 de persoane din alte grupuri secundare (elevi, părinți, alți membri ai comunității) contribuind astfel pe termen lung la creșterea inteligentă și incluzivă a României.

Inspectoratul Școlar Județean Prahova, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț, cu  Asociația “Go Ahead” București și cu Fundația ”Art for Change”, Norvegia, implementează  „Zest4Edu –O nouă perspectivă în educație”, proiect finațat prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021.

Comunicatul de presă oficial este disponibil în attach.

Despre Asociația GO-AHEAD
Asociația GO-AHEAD este o organizație non-guvernamentală înființată în august 2017 a cărei Misiune este schimbarea la nivel educațional (șanse egale la educație, incluziune socială, creșterea calității actului educațional). Furnizor autorizat de formare, de informare și consiliere profesională, Asociația GO AHEAD susține DEZVOLTAREA PERSONALĂ și propune un CONCEPT INOVATOR pentru îmbunătățirea rezultatelor educaționale, profesionale și personale.

Promovăm activ educația de calitate punând accent pe importanța dezvoltării abilităților socio-emoționale și pe integrarea tehnologiei în procesul educațional formal și non-formal prin activități de formare dedicate adulților, profesorilor și viitorilor consilieri, respectiv prin activități de consiliere și dezvoltarea de competențe socio-emoționale dedicate copiilor.

Comunicat de presă Conferinta lansare ZEST4EDU

Asociația GO-AHEAD – www.go-ahead.ro | +40 747 269 737,  +40 724 728 131 | office@go-ahead.ro