Skip to main content

Cursul acreditat ANC - Consilier pentru dezvoltare personală

COST CURS: 900 LEI

Detalii curs

Program de formare profesională ONLINE (tip Perfecționare), ocupația CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ

Curs autorizat ANC – (Cod C.O.R. –242324, Autorizație GO-AHEAD seria IF nr. 644)

DURATA DE PREGĂTIRE = 60 ore (24 de ore online pe ZOOM și 36 de ore pe platforma e-learning)

Formatorul cursului este Georgiana Tănase, psiholog clinician și psihoterapeut cu experiență în organizarea cursurilor de dezvoltare personală. Astfel vei avea șansa să înveți alături de un specialist cum să faci consiliere individuală și de grup.

În cadrul cursului vei descoperi care este diferența dintre consiliere și psihoterapie și cum poți delimita granițele între aceste două meserii fiind un profesionist.

De asemenea vei învăța să concepi o structură de curs pentru dezvoltarea personală de grup, folosind metode și tehnici experențiale.

Competențe dobândite

  • Crearea spațiului de interacțiune cu persoanele consiliate;
  • Investigarea situațiilor problemă;
  • Explorarea soluțiilor potențiale ale situațiilor problemă;
  • Consilierea privind modalitățile de dezvoltare personală

Acest curs se adresează

  • absolvenților de studii superioare finalizate prin examen de licență (indiferent de profilul de activitate), care își doresc o carieră de consilier autorizat pentru dezvoltarea personală,
  • absolvenților facultăților de psihologie, sociologie sau psihopedagogie specială care doresc să aprofundeze tehnici noi și să profeseze într-o formă legală,
  • cadrelor didactice care doresc să susțină opționale de dezvoltare personală în cadrul școlilor.

Participarea la Cursul organizat de Asociația GO-AHEAD îți oferă o OPORTUNITATE unică, și anume că poți avea acces în cadrul grupurilor de dezvoltare personală desfășurate de Clinica de Psihologie ”Fabrica de Emoții”.

Înscriere la curs

*după completarea formularului veți fi contactat pe email de colegii noștri și veți primi detaliile de plată, calendarul de desfășurare și documentele necesare pentru completarea dosarului de înscriere.