Stima de sine a copiilor noștri - Webinar GRATUIT

Locație
Zoom online
Data eveniment
Webinarul GRATUIT ”Stima de sine a copiilor noștri

 

 

 

WEBINARUL GRATUIT „Stima de sine a copiilor noștri” propus de Asociația Go-Ahead este destinat personalului didactic din învățământul preuniversitar și părinților.

Sesiunea de webinar va fi susținută de Adela Dorobanțu – trainer de dezvoltare personală pentru copii și fondator comunitatea LION Training

Webinar-ul va avea loc marți, 23 noiembrie 2021, în intervalul orar 18:30-20:00, online, pe platforma ZOOM.

Înscrie-te: click >>>  Formular de înscriere

Scopul Webinarului:

Ne dorim de la copiii noștri să se dezvolte în adulți sănătoși emoțional, liberi și fericiți. Ne dorim ca rănile pe care le pot avea copiii noștri într-o arie sau alta a  vieții lor să nu contamineze ansamblul gândurilor sau activității lor emoționale, să treacă peste eșecuri fără să le dramatizeze intens, să înțeleagă lecțiile din fiecare eveniment neplăcut, să poată să se simtă apreciați fără a căuta confirmare în exterior.
Astfel, Adela a pregătit un webinar în care a sintetizat subiecte care adresează în mod direct și practic stima de sine a copiilor și ce putem face noi, ca adulți responsabili și reprezentativi în viața lor, să le creștem stima de sine. Pentru că ne dorim cu toții ca ai noștri copii să aibă relații mai bune cu cei din jur, să aibă încredere în ceea ce gândesc, în ceea ce simt sau fac, să fie mai sănătoși, să învețe mai bine, mai ușor, să fie mai echilibrați și să gestioneze mai bine conflictele.

Beneficiile participării la Webinar:

  • Conștientizarea importanței stimei de sine ridicate în dezvoltarea copiilor noștri
  • Conștientizarea impactului  comportamentelor noastre asupra copiilor
  • Însușirea unor acțiuni concrete care să ajute copiii să aibă o stimă de sine ridicată

Agendă Webinar:

  • Cunoașterea participanților și a nevoilor lor
  • Cum recunoaștem o stimă de sine scăzută?
  • Beneficiile unei stime de sine ridicate
  • Influența comportamentului adulților reprezentativi din viața copilului asupra stimei lor de sine
  • Soluții concrete pentru a crește stima de sine a copiilor noștri
  • Întrebări și răspunsuri

SPEAKER: Webinarul Online va fi susținut de ADELA DOROBANȚU.

Adela Dorobanțu este mămica unei fetițe fabuloase (așa cum toți copiii sunt fabuloși pentru părinții lor) și trainer de dezvoltare personală pentru copii. Cele 2 facultăți, cele 2 mastere absolvite și doctoratul finalizat au creat bazele unei discipline de fier care au ajutat-o să dezvolte diverse module practice și captivante: creșterea stimei de sine, educație financiară, public speaking si leadership și dezvoltare personală pentru copii. O definește bucuria de a ajuta oamenii să devină mai buni, de a-i ajuta să descopere faptul că pot să realizeze mai mult decât cred ei că pot realiza, să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși și pe cei din jurul lor, să se adapteze situațiilor diverse și să comunice eficient și asertiv. 

FORMULARUL DE ÎNSCRIERE disponibil prin click   AICI.

 

TAXA DE PARTICIPARE: GRATUIT*

*pentru acest eveniment NU se eliberează ADEVERINȚE de participare

Asociația GO-AHEAD este o organizație non-guvernamentală, Webinariile și Workshopurile sunt organizate din fonduri proprii GO-AHEAD, de aceea, orice contribuție, donație sau sponsorizare este binevenită. În acest sens puteți DONA DIRECT accesând link-ul de donație https://mpy.ro/1c1hvner sau puteți DONA prin transfer bancar către Contul Asociației:

Cont bancar: RO69INGB0000999907498836 ING BANK, Asociatia GO-AHEAD

Organizator: ASOCIAȚIA GO-AHEAD, www.go-ahead.ro , formare@go-ahead.ro

Înscrie-te în comunitatea GO-AHEAD (click pe link): http://eepurl.com/hf5sz9 și primește lunar pe email cele mai recente informații despre evenimentele, programele de formare și cursurile organizate de ASOCIAȚIA GO-AHEAD.