Predare și evaluare în era tehnologiei WORKSHOP ONLINE

Locație
Zoom online
Data eveniment

”Predare și evaluare în era tehnologiei”- WORKSHOP ONLINE

Workshop-ul ”Predare și evaluare în era tehnologiei”, propus de Asociația Go-Ahead este destinat profesorilor din învățământul preuniversitar (învățători, profesori gimnaziu, profesori liceu, diriginți) și își propune să ofere acces la instrumente moderne de predare și evaluare în mediul online pentru a crea interacțiune și a evita plictiseala la cursuri.

 


Workshop-ul va avea loc marți, 9 martie 2021, interval orar 17:00-19:00, online, pe platforma ZOOM.

 

 

Scopul programului


Practicienii din domeniul educațional vor primi informații cu privire la  instrumente și aplicații digitale (sau online) ce pot fi folosite la ore, cu exemple concrete de utilizare a lor. Workshop-ul oferă idei noi pentru a preveni plictiseala la cursuri și a ține activă atenția elevilor cu scopul asimilării informațiilor predate.

 

Beneficiile Workshop-ului:

 

  •     Precizarea situațiilor în care poate interveni plictiseala la ore;
  •    Identificarea și prezentarea instrumentelor și a aplicațiilor ce pot fi folosite de atât de către profesor, cât mai ales de către elevi;
  •    Utilizarea unor instrumente online care îndepărtează senzația de plictiseală la ore.

 

Agendă Workshop:

 

  • introducere & warm-up activity;
  • prezentarea și utilizarea diverselor aplicații/instrumente online ce pot fi folosite la ore, cu exemple concrete de utilizare a lor;
  • testarea (individual sau în echipe) a unor instrumente online;
  • feedback.

 

FORMATOR

 

Workshopul va fi susținut de ALINA ASIMIONESEI.

Alina Asimionesei este profesor pentru învățământul primar și Director adjunct la Liceul Româno-Finlandez din București. De fiecare dată când își pregătește lecțiile pentru elevii săi, pornește cu un gând: în nicio lecție nu trebuie să apară cuvântul “plictiseală”, decât dacă este titlul vreunui text de analizat. Alina crede cu tărie că plictiseala elevilor la ore intervine din lipsa implicării acestora, iar profesorul are menirea de a crea contexte de implicare pentru toți elevii săi. Odată cu digitalizarea învățării, au apărut noi și interesate oportunități pentru copiii ce fac școală în mileniul III.
Întrebarea la care încearcă Alina să răspundă în cadrul acestui workshop este: “Cum să-i ajut pe TOȚI elevii mei să se implice și astăzi?!”

 


ÎNSCRIERE și TAXĂ de participare

 

Pentru a participa la workshop este necesar să completați online formularul de înscriere și să achitați taxa de participare în valoare de 40 LEI/persoană.


În urma confirmării de înscriere și plată veți primi pe email toate informațiile de acces online la workshop în ziua evenimentului.


Taxa de participare este 40 de lei / persoană.

Modalitățile de plată prin care puteți achita contribuția participării sunt:

1. Accesând link-ul de plată(plată directă cu cardul în siguranță prin NETOPIA).
Imediat după finalizarea completării formularului, apăsați butonul ”trimite” apoi dați click pe ”PLĂTEȘTE AICI”, veți fi redirecționat către pagina de plată.

2. Prin transfer bancar direct în contul Asociației:


BENEFICIAR: ASOCIAȚIA GO-AHEAD
IBAN : RO69INGB0000999907498836
BANCA: ING BANK NV.
Cu mențiunea: - SPONSORIZARE ASOCIAȚIA GO-AHEAD pentru desfășurarea activităților de formare – Workshop ”Predare și evaluare în era tehnologiei”.