Povești

Povestea Mirabelei

De ce, fetelor, sunteți așa triste?
Fetele trebuie să se încurajeze una pe altă, să lăsăm rușinea și teama la o parte!

POVESTE Denisa

Dacă aș avea o Super Putere, aș  alege să fiu invizibilă, să nu asist la conflicte și divergențe între oameni.  


Refugiată în cărțile de aventură pe care le citește sau de cele mai multe ori și în muzică, Denisa nu are super puteri de Erou, dar iși găsește propria putere în aceste pasiuni și cu mai mult efort în interiorul său.

 

Povestea Ednei

Când spunem „Tablou Portret de Familie” vizualizăm o imagine pozitivă, de împlinire sau de siguranță  în tonuri calde de culoare. Chiar dacă nu este atârnat pe un perete, mulți dintre noi îl purtăm în interiorul nostru cu toate elementele sale, cu tot ceea ce definește o familie.  


Ar putea fi numit ca cea mai de preț  ”operă de artă” a vieții noastre,  care este fundamentul, dar și construcția noastră.

Povestea Valentinei

 

 


Cu mai bine de 500 de ani în urmă, Michelangelo a cuprins toată nevoia sa și plăcerea de a fi singur într-o simplă afirmație „Trăiesc din ce alții mor”. Sub o altă exprimare, adolescenta zilelelor noastre, Valentina ne-a transmis același lucru.

„Îmi place sa fiu singură, să mă plimb.. să fiu cu mine”

 

Mi-e foarte frică să nu pățesc ce a pățit și mama mea

„Mi-e foarte frică să nu pățesc ce a pățit și mama mea”

Aceasta este temerea cea mai mare a adolescentei care și-a trăit copilăria într-o familie disfuncțională, în care neîntelegerile și certurile părinților se petreceau din ce în ce mai des. Toate acestea au dus într-un final la divorțul acestora, iar ea împreună cu surorile sale au rămas în grija mamei.

Povestea lui E. „Este ok să nu fie ok”

De la „buboasa”, „fata cu bube”, „grasa” sau cea care „va ajunge ca părinții ei” la eleva cu încredere în sine, curajoasă și darnică. O poveste despre cum poți prinde curaj când totul pare potrivnic, când nu este întotdeauna ok.

Cine este E.?

’’Inside me’’ , Nadia Matei.

Povestea aceasta este în primul rând despre Nadia.

Curajul Nadiei ne-a inspirat și ne dă putere să continuăm!

’’Inside me’’ , Nadia Matei.