Inteligență emoțională – De la agonie la extaz WORKSHOP ONLINE

Locație
Zoom online
Data eveniment
Workshop-ul ”Inteligență emoțională – De la agonie la extaz”

Workshop-ul ”Inteligență emoțională – De la agonie la extaz” propus de Asociația GO-AHEAD este destinat personalului didactic din învățământul preuniversitar și nu numai.

Workshop-ul va fi susținut de Cristina Ursu, Public speaking & Debate trainer la Rubik School, Co-Founder la În Tandem, Founder / Trainer & Coach la The Betterist.

 


Workshop-ul va avea loc JOI, 21 octombrie 2021, în intervalul orar 17:30-19:00, online, pe platforma ZOOM.

 

 

DESCRIERE:

Ne place să ne simțim bine și să râdem. Ne place să împărtășim fericirea cu întreaga lume. Însă atunci când suntem triști parcă trebuie să ne ascundem sub o piatră. Avem voie să râdem în public, de ce n-ar fi permis să și plângem? Te invit la un workshop de Inteligență emoțională – De la agonie la extaz. O întâlnire de o oră și jumătate în care vom analiza rolul fiecărei emoții umane, ne vom uita la beneficii, nevoi și cauze și vom vedea cum putem relaționa mai bine cu cei de lângă noi, vom afla cum să cerem ceea ce ne trebuie atunci când simțim ceva.

 

Beneficiile Workshop-ului:

Dacă vei participa la acest workshop vei primi din partea Cristinei multă înțelegere, empatie și contexte în care să ai momente A-H

 

Agendă Workshop:

  • Ce este inteligența emoțională
  • Emoțiile și analiza lor
  • Nevoile și relaționarea cu cei din jur
  • Q&A și discuții libere

 

SPEAKER:

Workshop-ul online va fi susținut de CRISTINA URSU

Cristina Ursu ține training-uri de aproape 11 ani. Însă, înainte de asta a fost mereu pasionată de oameni. Acesta este și motivul pentru care a studiat Psihologia, s-a certificat drept Coach și Consilier în carieră și ulterior în Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală. Îi plac animalele (în special piscile), îi place să cânte, să danseze și să joace în piese de teatru. Își petrece timpul liber citind sau în general jucând boardgames și planificând călătorii.

 

 


ÎNSCRIERE și TAXĂ de participare

Pentru a participa la workshop este necesar să completați online formularul de înscriere și să achitați taxa de participare în valoare de 55 LEI/persoană.


În urma confirmării de înscriere și plată veți primi pe email toate informațiile de acces online la workshop în ziua evenimentului: JOI 21 OCTOMBRIE.


Taxa de participare este 55 de lei / persoană.

Modalitățile de plată prin care puteți achita contribuția participării sunt:

1.
Imediat după finalizarea completării formularului de înscriere, apăsați butonul ”trimite” apoi dați click pe ”PLĂTEȘTE AICI”, veți fi redirecționat către pagina de plată, link-ul de plată (plată directă cu cardul în siguranță prin NETOPIA).

2. Prin transfer bancar direct în contul Asociației:


BENEFICIAR: ASOCIAȚIA GO-AHEAD
IBAN : RO69INGB0000999907498836
BANCA: ING BANK NV.
Cu mențiunea: - SPONSORIZARE ASOCIAȚIA GO-AHEAD pentru desfășurarea activităților de formare – Workshop-ul ONLINE ”Inteligență emoțională – De la agonie la extaz”