Elaborarea Planului de dezvoltare personală al elevului- beneficii și implementare MyPDP - WEBINAR GRATUIT

Locație
Zoom online
Data eveniment
plan de dezvoltare personală al elevului

 

WEBINARUL GRATUIT „Elaborarea Planului de dezvoltare personală al elevului- beneficii și implementare MyPDP” propus de Asociația Go-Ahead este destinat profesorilor din învățământul preuniversitar (învățători, profesori gimnaziu, profesori liceu, diriginți) și are ca scop prezentarea beneficiilor setării și urmăririi unui plan de dezvoltare personală a elevilor prin platforma MyPDP. 

Sesiunea de webinar va fi susținută de Corina Andrei, sociolog.

Webinar-ul va avea loc miercuri, 24 martie 2021, în intervalul orar 17:00-18:30, online, pe platforma ZOOM.

Înscrie-te: click >>>  Formular de înscriere

Scopul Webinarului:

Practicienii din domeniul educațional vor primi informații despre metodele cu ajutorul cărora pot sprijini elevii să își creeze propriul plan de dezvoltare personală. Planul îi ajută pe elevi să își identifice punctele forte şi slabe și să își seteze obiectivele profesionale şi personale. Utilizarea planului de dezvoltare personală sprijină dobândirea de noi abilități şi modelarea celor existente, cât și asimilarea de tehnici necesare stabilirii și atingerii obiectivelor personale și obținerea de rezultate educaționale mai bune. În cadrul webinarului va fi prezentat un instrument inovativ de dezvoltare personală folosit de peste 12 unități de învățământ – MyPDP.

Beneficiile participării la Webinar:

Prezentarea unor metode pentru:
- evaluarea abilităților elevilor;
- definirea și urmărirea traseului educațional și personal;
- monitorizarea progresului şi adaptarea planurilor de dezvoltare individuală;
- accesul oferit la strategii şi instrumente suport.

Agendă Webinar:

  • Introducere și mesaj de bun-venit;
  • Prezentarea beneficiilor setării obiectivelor pe termen scurt, mediu și lung pe plan educațional și personal de către studenți;
  • Prezentarea instrumentului MyPDP- Planul meu de dezvoltare personală, cât și modele de bune practici;
  • Dezbatere privind modul cum se pot implica cadrele didactice în evaluarea abilităților elevilor;
  • Feedback.

 

SPEAKER: Webinarul Online va fi susținut de CORINA ANDREI.

Corina Andrei este sociolog, doctor în Științe Politice și expert în proiecte diverse cu finanțare europeană în domeniul educațional și social. Corina are o vastă experiență în colaborarea cu instituțiile de învățământ superior și preuniversitar în elaborarea de studii și analize privind abandonul școlar, educație timpurie, egalitatea de șanse, cât și în realizarea de politici publice. De doi ani lucrează cu instrumentul MyPDP ghidând peste 12 licee implicate și ajută la conștientizarea importanței implicării cadrelor didactice în consilierea și îndrumarea elevilor. În tot acest proces, Corina dă curs unor dezbateri referitoare la nevoile reale ale elevilor privind dezvoltarea personală.

Webinarul este GRATUIT și este organizat în colaborare cu partenerii Asociației GO-AHEAD – GO-TECH Consulting, care deține și implementează instrumentul MyPDP. Mai multe informații pe http://www.mypdp.ro/  sau la adresa rose@go-tech.ro .  

FORMULARUL DE ÎNSCRIERE disponibil prin click   AICI.

 

TAXA DE PARTICIPARE: GRATUIT

*pentru acest eveniment NU se eliberează ADEVERINȚE de participare

Asociația GO-AHEAD este o organizație non-guvernamentală, Webinariile și Workshopurile sunt organizate din fonduri proprii GO-AHEAD, de aceea, orice contribuție, donație sau sponsorizare este binevenită. În acest sens puteți DONA DIRECT accesând link-ul de donație https://mpy.ro/1c1hvner sau puteți DONA prin transfer bancar către Contul Asociației:

Cont bancar: RO69INGB0000999907498836 ING BANK, Asociatia GO-AHEAD

Organizator: ASOCIAȚIA GO-AHEAD, www.go-ahead.ro , formare@go-ahead.ro

Înscrie-te în comunitatea GO-AHEAD (click pe link): http://eepurl.com/hf5sz9 și primește lunar pe email cele mai recente informații despre evenimentele, programele de formare și cursurile organizate de ASOCIAȚIA GO-AHEAD.