Educație pentru sănătate - WEBINAR GRATUIT

Locație
Zoom online
Data eveniment

Educație pentru sănătate

Asociația GO-AHEAD vă invită în data de 11 februarie 2021, orele 17:00-19:00, la WEBINAR-ul GRATUIT ”Educație pentru sănătate” susținut de Psiholog Karina Petrescu.


Webinar-ul se adresează personalului didactic și se va desfășura online, pe platforma ZOOM.

 

 

 

 

 

AGENDA WEBINARULUI:


 
-    Ce înseamnă ”educație pentru sănătate?
-    Cum te poți îmbolnăvi?
-    Care sunt acțiunile care îți pot pune în pericol sănătatea?
-    Câteva semne care te atenționează că esti bolnav
-    Cele mai comune boli pe care le poți lua în tot timpul anului
-    Când ai un comportament de dependență
-    Cum previi?
-    SĂNĂTATEA în comunitate
-    De unde mă informez?

 

BENEFICIILE WEBINARULUI ”Educație pentru sănătate” :

 

Dacă ne dorim să fim sănătoși, trebuie să luăm decizia în acest sens. Este un moment important, un moment de cotitură în care dorința noastră devine mai mult decât un castel aflat pe o stâncă înaltă, un obiectiv la care ne place să ne gândim pentru viitor.


Obișnuințele stilului de viață pot fi văzute într-un context pozitiv decât „ar trebui” constrângătoare cu care ne luptăm zilnic. Obiceiurile bune ne pot oferi mai multă pasiune, energie și perseverență, atât acum, cât și pe termen lung.


Vă invităm să împărtășiți cu noi care sunt părerile voastre cu privire la alegerea sănătății: momentele, motivațiile voastre ? Ce vă determină să luați decizia de a fi sănătosi?
 

FORMATOR: Dna. Psiholog KARINA PETRESCU

 

Facultatea de Psihopedagogie specială și Asistentă Socială, master în Management organizațional și al resurselor umane, atestat în consiliere școlară, educațională și vocațională și psihoterapie Cognitiv-Comportamentală, formator. Peste 15 ani de experiență în consilierea persoanelor, grupurilor și comunitătilor pentru dezvoltarea deprinderilor și motivației personale având ca rol imbunătătirea calitătii vieții indivizilor și familiilor. Susținerea workshop-urilor creative pentru copii și adolescenți, cât și training-uri pentru organizații și publicul larg. Inițiatoare a unor proiecte de Educație pentru sănătate și dezvoltare personală derulate în scoli și licee din București și din țară. Derularea de programe sociale pentru beneficiarii unor ONG-uri, workshopuri multiculturale destinate schimbului de experiență între tineri (International Youth Meeting). Arii de competență: Consiliere şcolară şi vocaţională, Dezvoltare personală, Managementul conflictului, Managementul fenomenului de Bullying, Educaţie pentru sănătate.


Pași de urmat pentru ÎNSCRIERE:1. În partea de jos a paginii accesați butonul ”Înscrie-te aici”, veți fi redirecționați către forrmular
2.Completați câmpurile formularului și apăsați butonul: TRIMITE
3. După completare și înregistrare pe ecran va apărea mesajul de confirmare înscriere.
4. ÎN ZIUA EVENIMENTULUI  veți primi pe email datele de acces la webinarul online.

!!! Pentru participare este necesar să aveți un cont de zoom (ZOOM Account), dacă nu aveți cont, vă puteți crea unul Gratuit accesând din Zoom - Butonul ”SIGN-IN”( sau Sign-up free).

 

TAXA DE PARTICIPARE: GRATUIT

*pentru acest eveniment NU se eliberează ADEVERINȚE de participare

 

 

Asociația GO-AHEAD este o organizație non-guvernamentală, Webinariile și Workshopurile sunt organizate din fonduri proprii GO-AHEAD, de aceea, orice contribuție, donație sau sponsorizare este binevenită. În acest sens puteți DONA DIRECT accesând link-ul de donație https://mpy.ro/1c1hvner sau puteți DONA prin transfer bancar către Contul Asociației:
Cont bancar: RO69INGB0000999907498836 ING BANK, Asociatia GO-AHEAD

Organizator: ASOCIAȚIA GO-AHEAD, www.go-ahead.ro , formare@go-ahead.ro

Înscrie-te în comunitatea GO-AHEAD (click pe link): http://eepurl.com/hf5sz9 și primește lunar pe email cele mai recente informații despre evenimentele, programele de formare și cursurile organizate de ASOCIAȚIA GO-AHEAD.