Echipă

Alexandra BĂLȘEANU

Alexandra BĂLȘEANU, Fondator și Președinte Asociația GO-AHEAD, Fondator și Director General GO-TECH Consulting, cu o experiență de peste 15 ani în consultanță, management, IT&C în proiecte inovative.


”Haideți să contribuim împreună la viitorul României! Avem nevoie de încredere și echilibru, de profesionalism și seriozitate pentru că EDUCAȚIA ESTE CEA MAI PUTERNICĂ ARMĂ PE CARE NOI O PUTEM FOLOSI PENTRU A SCHIMBA LUMEA”

Adeline Simota

Adeline DUCA, Vicepreședinte și Director de fundraising în cadrul Asociației GO-AHEAD, Consilier pentru dezvoltare personală, Formator și Consilier informare și orientare privind cariera, cu experiență în implementarea de proiecte educaționale de peste 12 ani.

Particip constant, aș putea spune chiar săptămânal, la activități de dezvoltare personală și autocunoaștere. Cred că acest proces este esențial pentru fiecare persoană. Este important să ne urmăm obiectivele personale și profesionale în cunoștință de cauză și în acord cu valorile proprii, să facem lucrurile cu pasiune și să luptăm pentru lucrurile în care credem. Îmi place foarte mult să lucrez cu tinerii și să lupt pentru drepturile lor.

Rodica-Corina Andrei

Rodica-Corina ANDREI, Doctor în Științe Politice, sociolog cu experiență de peste 10 ani în elaborare studii, baze de date și cercetări, scriere și implementare proiecte cu finanțare europeană, dar și în comunicare.

Cred cu tărie că schimbarea vine din noi, iar fiecare copil are dreptul la educație, înțelegere și șanse, deoarece doar așa poate să depășească limitele mediului din care provine și poate deveni cea mai bună variantă a lui. Fiecare proiect implementat cu suflet poate reprezenta o șansă pentru copii și mai ales pentru cei cărora contextul socio-economic le-a îngrădit dezvoltarea.

GEORGIANA TANASE

Georgiana TĂNASE, Psiholog clinician, Psihoterapeut, membru a AHPCC, Consilier pentru dezvoltare personală, Trainer educațional

Liliana Peter

Liliana PETER, formator “Evaluarea și dezvoltarea copiilor și elevilor” jud. Hunedoara

Sunt profesor doctorand, consilier școlar, psiholog clinician autonom și psiholog autonom în specialitatea Psihologie educatională, cu experiență în învățământ de 34 de ani.

Laura Anton

Laura ANTON, formator “Evaluarea și dezvoltarea personală a copiilor și elevilor”, Jud. Mehedinți


Psihoterapeut adlerian și psiholog clinician, cu experiență în formarea adulților și adolescenților și peste 13 ani în consiliere școlară

Iulian Marinescu

Iulian MARINESCU, formator “Utilizarea TIC în procesul de predare-învățare”, Jud. Teleorman


Formator din anul 2002, la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Teleorman. Formator de formatori și formator de TIC.

Elena Frunza

Elena FRUNZĂ, formator “Utilizarea TIC în procesul de predare-învățare”, Jud. Bacău


Tehnologia este forța pe care o folosim sa ne asigurăm o continuă dezvoltare şi care ne permite sa fim cat se poate de eficienți. Tehnologia este natura omului modern.

Doina Fintinariu

Doina FÎNTÎNARIU, formator “Evaluarea și dezvoltarea personală a copiilor și elevilor”, Jud. Suceava


Psiholog clinician specialist cu o experiență de 18 ani în domeniu și profesor de psihologie la Colegiul Național Ștefan cel Mare Suceava de aproximativ 10 ani cu experiență didactică de peste 15 ani.

 

Olteanu Cristina

Cristina OLTEANU, formator “Utilizarea TIC în procesul de predare-învățare”, Jud. Olt


Profesor de informatică la Liceul Teoretic “Petre Pandrea” Balș si formator din anul 2005. Îi place să aducă noutăți colegilor ei, îi place să folosească experiențele cursanților pentru a demonstra puncte de vedere. Cred că, deși e mai ușor să educi un copil, aceștia au nevoie de profesori care stăpânesc metode cât mai apropiate de noile tehnologii și tendințe.

Raluca Jurge

Raluca JURGE, formator “Evaluarea și dezvoltarea personală a copiilor și elevilor”, Jud. Satu Mare


Sunt profesor consilier de 11 ani și mă străduiesc să fiu un educator bun, citându-l pe Augusto Cury, care ”îmbrățișează atunci când toți resping, încurajează atunci când toți condamnă, aplaudă pe cei care n-au urcat niciodată pe podium, vibrează la curajul de a concura al celor rămași pe ultimele locuri, nu caută propria sa strălucire, ci se face mic pentru a-i face mari pe elevii și colegii săi.”

Carmen Barbu

Carmen BARBU, formator “Evaluarea și dezvoltarea personală a copiilor și elevilor”. Jud. Teleorman


Psiholog clinician și psihoterapeut, 22 ani experiență în consiliere școlară.

Claudiu Canu

Claudiu CANU, formator “Utilizarea TIC în procesul de predare-învățare”, jud Brașov


Formator, evaluator din anul 2010, cu experiență de peste 29 de ani în învățământ
"Pentru a putea întrebuinţa calculatorul la studiul problemelor concrete, omul e obligat să înveţe să gândească exact şi abstract." (Grigore Moisil)

Adi Stan

Adi STAN, formator “Utilizarea TIC în procesul de predare-învățare”, jud.Brașov

Peste 18 de ani de experienţă în  învățământ. Formator din anul 2010.

Dumitru-Dan Nicolau

Dumitru-Dan NICOLAU, formator “Utilizarea TIC în procesul de predare-învățare”, Jud. Ilfov


Formator TIC și Inițiere IT din anul 2005. ”Industria informaticii nu respectă tradiţia - respectă doar inovaţia.” (Satya Nadella)

Benchea Claudia

Claudia BENCHEA, formator “Evaluarea și dezvoltarea copiilor și elevilor” jud. Bacău.
Cred ca fiecare om pe care îl întâlnim este un dar sau o lecție de viață! 
Putem învăța oricând, oriunde și de la oricine, atât timp cât suntem deschiși și vrem să ne depășim limitele!