”Dezvoltăm în copii abilități fundamentale pentru secolul 21: abilitățile antreprenoriale ”- WORKSHOP ONLINE

Locație
Zoom online
Data eveniment

Cover Foto Workshop Abilitati Antreprenoriale

 

Workshop-ul ” Dezvoltăm în copii abilități fundamentale pentru secolul 21: abilitățile antreprenoriale ”, propus de Asociația Go-Ahead este destinat profesorilor din învățământul preuniversitar (învățători, profesori gimnaziu, profesori liceu, diriginți).

Workshop-ul va avea loc VINERI, 16 aprilie 2021, interval orar 17:00-19:00, online, pe platforma ZOOM.

 

 

 

 

 

Scopul programului:


Lumea în care trăim e definită de schimbare, de noutate și de inovație, iar copiii născuți în secolul 21 vor ocupa locuri de muncă care nici nu există astăzi.  
Ce putem face pentru a-i sprijini?
Să le dezvoltăm un set de abilități antreprenoriale și o structură de gândire (mindset) care să-i ajute să îmbrățișeze sănătos toate provocările lansate către ei.
Pentru cine este potrivit acest workshop?
Pentru noi, toți profesorii, care ne dorim copii încrezători în ei înșiși, inovativi, adaptabili, care să lucreze în echipă și să comunice eficient, să acționeze și să-și transforme visurile în proiecte, să fie maturi și independenți.


Beneficiile Workshop-ului:


-    abilități esențiale pe care dorim să le formăm în copii
-    definirea unor modalități concrete prin care le putem dezvolta abilități antreprenoriale în clasă
-   la finalul atelierului, fiecare participant va avea o listă concretă de acțiuni pe care le poate aplica în relația cu copiii, acasă și/sau la școală.


Agendă Workshop:


17.00 - 17:15 -  Acomodarea și intercunoașterea participanților.
17:15 - 17:45 -  Definim abilitățile antreprenoriale ce pot fi dezvoltate în copii la școală și acasă.
Pe baza celor transmise de World Economic Forum și OECD (Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică) despre viitor, atât despre viitorul școlii, cât și despre viitorul locurilor de muncă, vom dezbate despre abilități esențiale pe care dorim să le formăm în copii.


Abilitățile antreprenoriale  în jurul cărora va gravita discuția noastră sunt:
●    Educația financiară și dezvoltarea coeficientului de inteligență financiară
●    Lucrul în echipă și colaborarea
●    Gândirea flexibilă vs gândirea limitativă (growth mindset vs fixed mindset)
●    Comunicarea eficientă
●    Setarea de obiective SMART și a unui plan de acțiune
●    Gândirea Creativă
●    Vorbitul în public


17:45 - 18:45 -  Împărțiți în echipe de lucru, selectăm top 5 abilități antreprenoriale și, printr-un exercițiu de brainstorming, definim împreună modalități concrete prin care le putem dezvolta în clasă.
Astfel, la finalul atelierului, fiecare participant va avea o listă concretă de acțiuni pe care le poate aplica în relația cu copiii, acasă și/sau la școală.
18.45 - Încheiere & feedback


FORMATOR:

Workshopul va fi susținut de  CARMEN IORGULESCU.


Carmen Iorgulescu este co-fondator și coordonator KEN Academy, psiholog, trainer educație financiară și antreprenorială pentru copii, speaker la conferințe de educație financiară și antreprenorială.
Absolventă de Studii Universitare și Master în Psihologie, Carmen a câștigat o experientă de peste 12 ani în Consultantă de Management și Resurse Umane. În această perioadă 7 ani a coordonat propria afacere și echipă.
În 2012, a pus bazele programului educational KEN Academy. Ea creează și susține o relație apropiată cu copiii înscriși, fiind alături de ei ca ghid și partener în proiectele antreprenoriale dezvoltate în cadrul programului.
Pasionată de tot ceea ce face, Carmen este activ implicată în proiecte educaționale, știind cu tărie că “inteligența financiară ” este un “must have” al zilelor noastre, în timp ce ”spiritul antreprenorial” este un motor pentru creșterea viitoare, acel element “cheie” ce îi ajută pe copii să se descurce în viață indiferent ce vor alege să facă.
Dorința ei este să ajute copiii să fie ei înșiși și să își dezvolte la maxim potențialul natural pe care îl au.

 

Detalii ÎNSCRIERE și TAXĂ de participare:


Pentru a participa la workshop este necesar să completați Formularul de înscriere ( CLICK PE BUTTONUL ”ÎNSCRIE-TE AICI” de mai jos) și să achitați Taxa de participare în valoare de 40 LEI/persoană.

În urma confirmării de înscriere și plată veți primi pe email toate informațiile de acces online la workshop în ziua evenimentului.

Taxa de participare este 40 de lei / persoană.
Modalitățile de plată prin care puteți achita contribuția participării sunt:

1. Accesând link-ul de plată(plată directă cu cardul în siguranță prin NETOPIA). Imediat după finalizarea completării formularului, apăsați butonul ”trimite” apoi dați click pe ”PLĂTEȘTE AICI”, veți fi redirecționat către pagina de plată.

2. Prin transfer bancar direct în contul Asociației:

BENEFICIAR: ASOCIAȚIA GO-AHEAD
IBAN : RO69INGB0000999907498836
BANCA: ING BANK NV.
Cu mențiunea: - SPONSORIZARE ASOCIAȚIA GO-AHEAD pentru desfășurarea activităților de formare – Workshop ”Dezvoltăm în copii abilități fundamentale pentru secolul 21: abilitățile antreprenoriale”