Comunicate

Asociația GO-AHEAD anunță finalizarea proiectului „Dezvoltarea Inteligenței Digitale pentru o Cetățenie activă”, cod SIPOCA/MySMIS: 1041/151412

Asociația GO-AHEAD anunță finalizarea proiectului „Dezvoltarea Inteligenței Digitale pentru o Cetățenie activă”, cod SIPOCA/MySMIS: 1041/151412, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020 împlementat în perioada 11.07.2022 – 11.07.2023.

Rezultatele proiectului „Cetățenie activă într-o lume digitală” implementat de Asociația GO-AHEAD cu sprijinul Primăriei Sector 4, cod SIPOCA/MySMIS: 1084/151411

Asociația GO-AHEAD anunță finalizarea proiectului „Cetățenie activă într-o lume digitală”, cod SIPOCA/MySMIS: 1084/151411, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Proiectul se derulează cu sprijinul Primăriei Sectorului 4, în baza Acordului de Parteneriat pentru Dezvoltare Locală semnat în martie 2021.

Asociația GO-AHEAD în parteneriat cu organizații non guvernamentale din județul Prahova în vederea promovării cetățeniei active

Obiectivul principal al proiectului „Dezvoltarea Inteligenței Digitale pentru o Cetățenie activă”, implementat de Asociația GO-AHEAD, este creșterea capacității acesteia și a altor organizații non-guvernamentale de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării locale, prin participarea la programe de instruire pe tematici actuale, implementarea de proceduri, mecanisme, programe și campanii de conștientizare de Cetățenie Activă și Competențe Digitale dedicate cetățenilor județului Prahova.

12 materiale audio-video de tip podcast, produse de Asociația GO-AHEAD, sunt disponibile cetățenilor județului Prahova în vederea familiarizării acestora cu conceptele de cetățenie activă și digitală

Ca parte a proiectului „Dezvoltarea Inteligenței Digitale pentru o Cetățenie activă”, Asociația GO-AHEAD lansează 12 materiale audio-video de tip podcast cu titlul „Activ în comunitatea mea” publicate în perioada aprilie-mai 2023.

ZEST4EDU - Studiu Abandonul școlar, provocări și problematică II

A fost realizată cea de a doua parte a studiului pentru măsurarea satisfacției grupului țintă în urma participării la activitățile proiectului, cât și pentru evaluarea activităților proiectului și a metodelor folosite.

Diseminarea Hărții facilităților digitale și încurajarea cetățenilor în acțiuni de cetățenie activă și digitală, subiecte principale în cadrul celor 3 sesiuni de consultare organizate de ASOCIAȚIA GO-AHEAD

În datele de 28 martie, 6 și respectiv 25 aprilie 2023 au avut loc 3 sesiuni de consultare de tip masă rotundă în cadrul proiectului „Dezvoltarea Inteligenței Digitale pentru o Cetățenie Activă”. Evenimentele au fost organizate de Asociația GO-AHEAD, cu sprijinul Consiliului Județean Prahova.

Concluziile celor 3 sesiuni de consultare de tip masă rotundă organizate în cadrul proiectului „Cetățenie activă într-o lume digitală” implementat de Asociația GO-AHEAD

În cadrul proiectului „Cetățenie activă într-o lume digitală”, Asociația GO-AHEAD a organizat 3 sesiuni de consultare de tip masă rotundă în perioada martie-aprilie 2023. La sesiunile de consultare au participat reprezentanți ai ONG-urilor și instituțiilor publice, studenți și alți parteneri sociali.

 

Lansarea podcastului pe teme de cetățenie activă și digitală, realizat de Asociația GO-AHEAD în cadrul proiectului „Cetățenie activă într-o lume digitală”

Asociația GO-AHEAD lansează în cadrul proiectului „Cetățenie activă într-o lume digitală” PODCASTUL „ORAȘUL lucrează pentru tine". Primul material de acest tip a fost publicat la începutul acestei săptămâni, urmând ca următoarele să fie puse la dispoziția cetățenilor săptămânal, pe întreaga durată a lunii mai.

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii de formare pentru folosirea DigComp, în cadrul proiectului „Dezvoltarea Inteligenței Digitale pentru o Cetățenie activă”

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii de formare pentru folosirea DigComp – Frameworkului European pentru Competențe Digitale în dezvoltarea de cursuri și teste, în cadrul proiectului „Dezvoltarea Inteligenței Digitale pentru o Cetățenie activă” – Cod SIPOCA 1041/ Cod MySMIS2014+ 151412.

Conferința #CurajulNUareGEN

Evenimentul va avea loc în Sala Multimedia din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare și este organizat de Asociația GO-AHEAD. Partenerii evenimentului sunt: Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a Județului Satu Mare. 

Comunicat de presă - Analiza de evaluare a instrumentelor digitale la nivelul județului Prahova

În cadrul proiectului „Dezvoltarea Inteligenței Digitale pentru o Cetățenie activă”, implementat de Asociația GO-AHEAD, a fost elaborat Studiul Analiza de evaluare a instrumentelor digitale la nivelul județului Prahova cu privire la evaluarea strategiilor existente la nivel local și a instrumentelor digitale disponibile pentru cetățeni în județul Prahova.

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii de formare pentru folosirea DigComp, în cadrul proiectului „Dezvoltarea Inteligenței Digitale pentru o Cetățenie activă”

 

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii de formare pentru folosirea DigComp – Frameworkului European pentru Competențe Digitale în dezvoltarea de cursuri și teste, în cadrul proiectului „Dezvoltarea Inteligenței Digitale pentru o Cetățenie activă” – Cod SIPOCA 1041/ Cod MySMIS2014+ 151412.

INVITAȚIE MESE ROTUNDE

Asociația GO-AHEAD, cu sprijinul Consiliului Județean Prahova, are plăcerea de a vă invita la o sesiune de consultare de tip Masă rotundă cu privire la diseminarea Hărții facilităților digitale din județul Prahova în contextul provocărilor actuale referitoare la competențele de cetățenie activă și educație digitală.

 

INVITAȚIE SESIUNI DE CONSULTARE

Asociația GO-AHEAD, cu sprijinul Primăriei Sectorului 4, are plăcerea de a vă invita la sesiunile de consultare care vor viza provocările actuale legate de educația digitală și cetățenia activă în contextul promovării Hărții Facilităților digitale oferite cetățenilor de Primăria Sectorului 4.