fbpx Comunicate | GO AHEAD

Comunicate

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii de terapie de grup pentru elevi si profesori

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii de terapie de grup pentru elevi si profesori în cadrul proiectului EDURIGHTS4GIRLS - Acces egal la educație, finanțat prin Programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne transmiteți oferta până la data de 15.10.2021, ora 16:00.

Ofertele se depun fizic la biroul de lucru al achizitorului din Str. Sapienței, nr. 6, ap. 7, et. 3, București, România, sau electronic la adresa de email: office@go-ahead.ro.

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii formare profesională - curs fundraising on-line

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii formare profesională - curs fundraising on-line în cadrul proiectului EDURIGHTS4GIRLS - Acces egal la educație, finanțat prin Programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne transmiteți oferta până la data de 08.10.2021, ora 16:00.

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii suport de specialitate psihoterapie

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii suport de specialitate psihoterapie pentru grupul țintă în cadrul proiectului „Zest4Edu – O nouă perspectivă în educație”, cod PN2022, finanțat prin finanțat prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021.


Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne transmiteți oferta până la data de 12.07.2021, ora 16:00.


Ofertele se depun fizic la biroul de lucru al achizitorului din Str. Sapienței, nr. 6, ap. 7, et. 3, București, România, sau electronic la adresa de email: office@go-ahead.ro.

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru Servicii de realizare materiale educaționale suport

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru Servicii de realizare materiale educaționale suport pentru activitățile non-formale în cadrul proiectului „Zest4Edu – O nouă perspectivă în educație”, cod PN2022, finanțat prin finanțat prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021.


Dacă sunteți interesați, vă rugăm să ne transmiteți oferta până la data de 29.06.2021, ora 16:00.


Ofertele se depun fizic la biroul de lucru al achizitorului din Str. Sapienței, nr. 6, ap. 7, et. 3, București, România, sau electronic la adresa de email: office@go-ahead.ro.

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru materiale consumabile/ birotica/ educative

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru materiale consumabile/ birotica/ educative pentru programele de formare cadre didactice + 1 workshop Affirmative Art în cadrul proiectului „Zest4Edu – O nouă perspectivă în educație”, cod PN2022, finanțat prin finanțat prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021.


Dacă sunteți interesați, vă rugăm să ne transmiteți oferta până la data de 29.06.2021, ora 16:00.

Necesitatea introducerii dezvoltării personale și consilierii în școli

Necesitatea introducerii dezvoltării personale și consilierii în școli este subliniată de rezultatele obținute în urma Studiului ”Abandonul școlar, provocări și problematică - Analiza inițială a situației din județele Prahova și Neamț privind nevoile legate de continuarea studiilor, bullying, incluziunea socială a elevilor cu CES în cazul claselor terminale de gimnaziu”, realizat de Rodica-Corina Andrei, Sociolog și Doctor în Științe Politice, pentru Asociația GO AHEAD, în cadrul proiectului ”ZEST

ZEST4EDU - Conferința de lansare- 11 februarie 2021

     În data de 11 februarie 2021, Inspectoratul Școlar Județean Prahova a găzduit CONFERINȚA DE LANSARE a proiectului  Zest4edu - O nouă perspectivă în educație, proiect implementat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț, Asociația “GO AHEAD” București și Fundația ”Art for Change” din Norvegia. Evenimentul s-a desfășurat în sala de conferințe a instituției și simultan pe platforma ZOOM, fiind de asemenea transmis LIVE pe canalul de Youtube al proiectului.

CONFERINȚA DE LANSARE PROIECT: ZEST4EDU- O nouă perspectivă în educație

Joi, 11 februarie 2021, începând cu ora 10.00, va avea loc Conferința de lansare a proiectului ”ZEST4EDU - O nouă perspectivă în educație”, unde sunt invitați să participe, alături de reprezentanții celor patru parteneri, directorii celor 19 școli pilot din cele două județe, inspectori școlari, directori, profesori și părinți, reprezentanți ai autorităților locale, mass media.

Asociația GO-AHEAD partener în proiectul ” ZEST4EDU – O nouă perspectivă în educație”

Proiectul „ ZEST4EDU –O nouă perspectivă în educație”, cod PN2022, este implementat în parteneriat de către Inspectoratul Școlar al Județului Prahova  (PP- promotor de proiect), Inspectoratul Școlar Județean Neamț (P1), Asociația GO-AHEAD (P2) și Art for Change Foundation din Norvegia, prin Programul „Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor” și finanțat prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021.

România este reprezentată în finala DigiEduHack 2019 de soluția câștigătoare a Hackatonului organizat de Asociația GO-AHEAD

​gamEmotion , aplicația câștigătoare la GoAheadHackaton, a fost aleasă de un juriu internațional format din experți în educația digitală, pentru a concura în etapa finală alături de alte 9 soluții din Europa și America de Sud.

GoAheadHackaton – Soluții inovative pentru educația viitorului, dezvoltate la București, la DigiEduHack

Asociația GO-AHEAD a organizat în perioada 3-4 octombrie 2019, în incinta Ingenius Hub din București, Hackatonul de 24 de ore, Education 4.0, dedicat identificării de soluții digitale care să dezvolte competențele socio-emoționale necesare tinerilor pentru adaptarea la provocările secolului 21.

Go Ahead Hackaton - 24 de ore pentru identificarea de noi soluții pentru educația viitorului, în cadrul inițiativei DigiEduHack

DigiEduHack este o inițiativă a Institutului European de Inovare și Tehnologie (EIT), ca parte a Planului de acțiuni pentru educația digitală propus de Comisia Europeană, gestionată de Climate-KIC și coordonată de Universitatea Aalto din Finlanda.