Skip to main content

Evenimentul va avea loc în Sala Multimedia din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare și este organizat de Asociația GO-AHEAD. Partenerii evenimentului sunt: Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a Județului Satu Mare.
La eveniment vor participa directori și consilieri școlari ai liceelor tehnologice din Satu Mare, elevi, reprezentanți ai instituțiilor publice și organizațiilor non-guvernamentale locale, reprezentanți economici și parteneri media.

Evenimentul va fi deschis de către Adeline Duca, Vicepreședinte și Director Fundraising, Asociația GO-AHEAD.
Vor mai lua cuvântul în deschidere un reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, Sînziana Cristea, Director, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare, Mariana Dragoș, Director, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a Județului Satu Mare.

Evenimentul va fi moderat de către actorul Adrian Păduraru. Adrian Păduraru este unul din marii actori ai României, care a jucat 41 de roluri în filme și peste 100 de spectacole de teatru, teatru de televiziune și teatru radiofonic.
Este licențiat al Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București și a finalizat studii de psihopedagogie.
A urmat studii doctorale în semiotică și este atestat ca formator, manager proiecte europene.
Este realizator/regizor/prezentator de emisiuni tv și radio.
Organizează tabere și cursuri de dezvoltare personală, este moderator la conferințe în domenii precum: educație, medicină, administrație publică, proiecte europene, cultură și artă. Este conferențiar pe teme de educație, cultură și artă.

Despre motivație, curaj și determinare vor vorbi următorii speakeri principali ai evenimentului:
– Georgiana Tănase Mălina, Psihoterapeut, Fabrica de Emoții;
– Brigitta Nagy, Life Coach și mentor;
– Valer Dura, Business și Executive Coaching;
– Andrei Varga, absolvent al liceului Ion I. C. Brătianu, campion mondial MMA și kickboxing;
– Daniela Tordoi, psihoterapeut.

Tănase Georgiana Mălina este psiholog clinician, psihoterapeut specializat în TCC, terapia centrată pe scheme, fondator programe de dezvoltare personală pentru profesori și elevi, specialist în implementarea de programe de psihoeducație.
A terminat facultatea în anul 2013 și începând din același an, lucrează cu copiii și adolescenții cu CES, TSI precum și cu cei cu afecțiuni socio-emoționale.
Din 2015 a creat programe de dezvoltare personală de grup pentru copii și adolescenți, ce au fost implementate în școli și grădinițe private.
Odată cu psihoterapia destinată copiilor și adoleșcenților, a inițiat și ședințe de consiliere familială, trecând ușor către terapia cu adulți, în cadrul cărora utilizează metode cognitiv comportamentale și lucru pe schemele dezadaptative.
Tot în anul 2015 a creat și susținut primele cursuri de formare profesională “Evaluarea și dezvoltarea personală a copiilor și elevilor” și “Școala incluzivă – Tehnici aplicabile copiilor cu CES în procesul de predare-învățare”, în colaborare cu Asociația GO-AHEAD, destinate profesorilor și educatorilor. Astfel, a contribuit la realizarea unei abordări mai calde, integrative, a elevilor, bazată și pe empatie, nu doar pe autoritate, ajutând profesorii să înțeleagă dimensiunea afectivă și motivațională a copiilor.
Peste 2500 de învățători și profesori au urmat cursurile sale de Evaluarea copilului și dezvoltarea personală, precum și cursul destinat copiilor cu CES, aceste cursuri oferind informații, suport și grijă atât pentru învățători cât și pentru elevii cu CES.
A fondat Centrul Fabrica de Emoții din București în 2015.

Brigitta Nagy este un coach pasionat și dedicat dezvoltării personale, trainer și speaker certificat Maxwell Leadership România. Ea iubește oamenii și dorește să îi inspire și să îi ajute să reușească în viață. Brigitta vrea să facă o diferență în viețile miilor de oameni.
Valer Dura este un antreprenor, un business & executive coach și un trainer  desăvârșit. El a ajutat sute de lideri și companii să obțină rezultate extraordinare în jumătate din timp și cu mai puțin stres. Abordarea unică a lui Valer combină cele mai recente cercetări cu experiența practică extrasă din propriile succese și eșecuri.

Varga Andrei s-a născut pe 6 Ianuarie 2005. În 2022 a absolvit liceul Ion I.C Brătianu. De 4 ani practică sport de performanță: performanță MMA și Kickboxing.  Este multiplu campion național și campion mondial în anul 2022. Are un palmares de aproximativ 30 de meciuri câștigate, dintre care 23 înainte de limită și 2 pierdute.

Daniela Tordoi este psihoterapeut, cu specializare britanică în psihoterapie integrativă.
Este membră a Colegiului Psihologilor din România și este formatoare certificată.
Are stagii de formare în neurofeedback, terapia sandplay, psihoterapia adleriană și psihologia educațională. Este autoare de articole de specialitate și traducător (Cum m-am eliberat de jocurile de nororc, de Philip Mawer). A publicat două cărți de autor Planta busolă, Ochii mei au vrut să fie albaștri.

Fotograful evenimentului:
Din pasiune pentru videografie, fotografie și marketing, Eddie Voicu, activează în domeniu de peste 5 ani. Fie că este vorba despre un proiect mai amplu sau o simplă ședință foto, încearcă să lucreze la cele mai înalte standarde, realizând materiale cu impact. La finalul zilei, cel mai important lucru pentru el este zâmbetul persoanelor alături de care lucrează.

 

CurajulNUareGEN