Comunicate

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii pentru evenimente - speaker/moderator evenimente conștientizare

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii pentru evenimente - speaker/moderator evenimente conștientizare, în cadrul proiectului EDURIGHTS4GIRLS - Acces egal la educație, finanțat prin Programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

 

Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne transmiteți oferta până la data de 03.10.2022, ora 16:00.

 

Ofertele se depun electronic la adresa de email: office@go-ahead.ro .

Comunicat de presă - Lansare proiect „Cetățenie activă într-o lume digitală”, cod SIPOCA/MySMIS: 1084/151411

Asociația GO-AHEAD implementează începând cu 08.07.2022 proiectul „Cetățenie activă într-o lume digitală”, cod SIPOCA/ MySMIS: 1084/151411, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. Proiectul se derulează cu sprijinul Primăriei Sectorului 4, în baza Acordului de Parteneriat pentru Dezvoltare Locală semnat în martie 2021.

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii formare profesională - curs comunicare externă

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii formare profesională - curs comunicare externă.

 

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii formare profesională - curs comunicare externă, în cadrul proiectului EDURIGHTS4GIRLS - Acces egal la educație, finanțat prin Programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

 

Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne transmiteți oferta până la data de 12.08.2022, ora 16:00.

 

CĂUTĂM VOLUNTARI

Vrei să iei parte la un proiect educațional menit să schimbe mentalități?
Îți dorești să te implici în activități educaționale ce au scopul de a oferi șanse egale la educație fetelor, de a reduce abandonul școlar și a crește calitatea actului de învățământ?
Te așteptăm în echipa noastră!

 
Cine suntem?
 
Asociația GO-AHEAD este o organizație non-guvernamentală a cărei misiune este schimbarea la nivelul educațional (șanse egale, incluziune socială, creșterea calității actului educațional). 

Rezultate obținute în primul an de proiect „Acțiuni pentru Dobândirea competențelor cheie prin Șanse egale la educație” – POCU/665/6/23/134153

🎓În primele 12 luni de activitate în cadrul proiectului „Acțiuni pentru Dobândirea competențelor cheie prin Șanse egale la educație” Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, cu Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Aurora” Reșița și cu Asociația ”GO-AHEAD” au adus un aport important în implementarea proiectului.

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii de terapie de grup pentru elevi si profesori

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii de terapie de grup pentru elevi si profesori în cadrul proiectului EDURIGHTS4GIRLS - Acces egal la educație, finanțat prin Programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne transmiteți oferta până la data de 15.10.2021, ora 16:00.

Ofertele se depun fizic la biroul de lucru al achizitorului din Str. Sapienței, nr. 6, ap. 7, et. 3, București, România, sau electronic la adresa de email: office@go-ahead.ro.

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii formare profesională - curs fundraising on-line

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii formare profesională - curs fundraising on-line în cadrul proiectului EDURIGHTS4GIRLS - Acces egal la educație, finanțat prin Programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne transmiteți oferta până la data de 08.10.2021, ora 16:00.

Asociația GO-AHEAD partener în proiectul #FAPTE – Extindere prin structuri modulare cu grupe de antepreșcolari la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Dumitru Moțoc

Asociația GO-AHEAD (P2) face parte din Consorțiul care implementează proiectul #FAPTE: Extindere prin structuri modulare cu grupe de antepreșcolari la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Dumitru Moţoc, cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, cod SMIS 133240, alături de Primăria Sectorului 5  – lider de parteneriat și Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Dumitru Moțoc (P1).

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii suport de specialitate psihoterapie

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru servicii suport de specialitate psihoterapie pentru grupul țintă în cadrul proiectului „Zest4Edu – O nouă perspectivă în educație”, cod PN2022, finanțat prin finanțat prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021.


Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne transmiteți oferta până la data de 12.07.2021, ora 16:00.


Ofertele se depun fizic la biroul de lucru al achizitorului din Str. Sapienței, nr. 6, ap. 7, et. 3, București, România, sau electronic la adresa de email: office@go-ahead.ro.

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru Servicii de realizare materiale educaționale suport

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru Servicii de realizare materiale educaționale suport pentru activitățile non-formale în cadrul proiectului „Zest4Edu – O nouă perspectivă în educație”, cod PN2022, finanțat prin finanțat prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021.


Dacă sunteți interesați, vă rugăm să ne transmiteți oferta până la data de 29.06.2021, ora 16:00.


Ofertele se depun fizic la biroul de lucru al achizitorului din Str. Sapienței, nr. 6, ap. 7, et. 3, București, România, sau electronic la adresa de email: office@go-ahead.ro.

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru materiale consumabile/ birotica/ educative

ASOCIAȚIA GO-AHEAD solicită oferte de preț pentru materiale consumabile/ birotica/ educative pentru programele de formare cadre didactice + 1 workshop Affirmative Art în cadrul proiectului „Zest4Edu – O nouă perspectivă în educație”, cod PN2022, finanțat prin finanțat prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021.


Dacă sunteți interesați, vă rugăm să ne transmiteți oferta până la data de 29.06.2021, ora 16:00.

Necesitatea introducerii dezvoltării personale și consilierii în școli

Necesitatea introducerii dezvoltării personale și consilierii în școli este subliniată de rezultatele obținute în urma Studiului ”Abandonul școlar, provocări și problematică - Analiza inițială a situației din județele Prahova și Neamț privind nevoile legate de continuarea studiilor, bullying, incluziunea socială a elevilor cu CES în cazul claselor terminale de gimnaziu”, realizat de Rodica-Corina Andrei, Sociolog și Doctor în Științe Politice, pentru Asociația GO AHEAD, în cadrul proiectului ”ZEST

ZEST4EDU - Conferința de lansare- 11 februarie 2021

     În data de 11 februarie 2021, Inspectoratul Școlar Județean Prahova a găzduit CONFERINȚA DE LANSARE a proiectului  Zest4edu - O nouă perspectivă în educație, proiect implementat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț, Asociația “GO AHEAD” București și Fundația ”Art for Change” din Norvegia. Evenimentul s-a desfășurat în sala de conferințe a instituției și simultan pe platforma ZOOM, fiind de asemenea transmis LIVE pe canalul de Youtube al proiectului.

CONFERINȚA DE LANSARE PROIECT: ZEST4EDU- O nouă perspectivă în educație

Joi, 11 februarie 2021, începând cu ora 10.00, va avea loc Conferința de lansare a proiectului ”ZEST4EDU - O nouă perspectivă în educație”, unde sunt invitați să participe, alături de reprezentanții celor patru parteneri, directorii celor 19 școli pilot din cele două județe, inspectori școlari, directori, profesori și părinți, reprezentanți ai autorităților locale, mass media.